"Φούμαρα" ο χωρισμός του Πάριου!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Πάριο να χώρισε με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Λοιπόν, γράψε λάθος διότι το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Πάριο να χώρισε με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Λοιπόν, γράψε λάθος διότι το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει, αλλά είναι μαζί και μάλιστα πολύ καλά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σκέφτονται πολύ σοβαρά να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και δη στο σπίτι του Πάριου, στη Βουλιαγμένη.

Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χώρισε, επειδή η Παλαιολόγου ήθελε η σχέση τους να γίνει πιο σοβαρή (κοιτούσε κατά εκκλησία μεριά) και ο Πάριος όχι, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και κάποια άλλα δημοσιεύματα που ήθελαν τον αοιδό να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε ένα ταξίδι τους στο Παρίσι.

Το ζευγάρι είναι μόλις τρεις μήνες μαζί και καταλαβαίνεις πως είναι νωρίς να κάνουν σχέδια γάμου. Ωστόσο, είναι πολύ ερωτευμένοι και περνάνε καλά, οπότε στη συγκεκριμένη φάση της σχέσης τους το επόμενο βήμα είναι η συγκατοίκηση που θα γίνει κι αυτή πολύ σύντομα. Εξάλλου, η Παλαιολόγου τα περισσότερα βράδια μένει στο σπίτι του Πάριου και σε μία από αυτές τις επισκέψεις, τους είχε απαθανατίσει ο φακός. Πάντως, για τη σχέση του αοιδού μίλησε πρόσφατα και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πατέρας του αυτόν τον καιρό είναι πολύ καλά.