Ο Καραφώτης μιλάει για Μάρω - Παπουτσάκη!

22.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τσίμπα με να δω αν αυτό που ζω είναι πραγματικότητα ή όνειρο. Μιλάει ο Κώστας Καραφώτης ανοιχτά για τον έρωτα του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και πως είναι η σχέση τους και δεν τον έχει πιάσει κάτι;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσίμπα με να δω αν αυτό που ζω είναι πραγματικότητα ή όνειρο. Μιλάει ο Κώστας Καραφώτης ανοιχτά για τον έρωτα του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και πως είναι η σχέση τους και δεν τον έχει πιάσει κάτι; Τι έγινε ρε παιδιά; Πως αλλάζουν έτσι οι καιροί και οι άνθρωποι; Τελικά, πολύ. Και στην περίπτωση του Καραφώτη, ας είναι καλά η Παπουτσάκη.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξη του, η ηθοποιός τον έχει αλλάξει πολύ και τον έχει κάνει πιο ήρεμο. Άλλωστε, η ίδια είναι πολύ ήρεμο άτομο κι αυτό του το έχει μεταδώσει. Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του καλοκαιριού και παρόλο που πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, τώρα είναι καλύτερα από ποτέ. Σχέδια γάμου δεν κάνουν (είναι πολύ νωρίς άλλωστε), όμως έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, ενώ τώρα που αυτός μένει Θεσσαλονίκη κι εκείνη Αθήνα, η απόσταση δεν έχει επηρεάσει τη σχέση τους, αφού βρίσκονται στα ρεπό τους.

Για τη Μάρω; Τι λέει για την Μάρω ο Καραφώτης; Οι δηλώσεις της περί... κατσαρίδας και τα όσα άσχημα είπε για τη σχέση τους, στεναχώρησαν τον αοιδό. Όχι επειδή αυτός βγήκε ο «κακός» της ιστορίας, αλλά επειδή όλες αυτές οι αποκαλύψεις έκαναν κακό στην ίδια την Μάρω. Σου λέει ο Κώστας πως δεν είναι ωραίο να μαθαίνει ο κόσμος τέτοια πράγματα για μία καλλιτέχνιδα και πως αυτή ένιωθε «κατσαρίδα». Χαλάνε το πρεστιζ της. Πάντως, παραδέχτηκε ότι είναι ζηλιάρης κι ότι έκανε λάθη στη σχέση του με την Λύτρα, επειδή κυρίως δεν ήξερε πως να χειριστεί όλη τη δημοσιότητα. Τώρα, που ο ίδιος είναι «παλιά καραβάνα» μαθαίνει στην Παπουτσάκη, που όσο να κάνει είναι άμαθο το κορίτσι!