Εξώδικο Κούγια στα κανάλια!

23.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην περίπτωση του Αλέξη Κούγια που έστειλε εξώδικο σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην ασχοληθούν με τα του οίκου του και του διαζυγίου του με την Εύη Βατίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην περίπτωση του Αλέξη Κούγια που έστειλε εξώδικο σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην ασχοληθούν με τα του οίκου του και του διαζυγίου του με την Εύη Βατίδου, ένα από τα δύο ισχύει. «Πέρυσι ψόφησε και φέτος βρώμισε του ποινικολόγου» ή «Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε»!

Στην πρώτη περίπτωση είναι να απορείς πως του ήρθε του Κούγια να απειλήσει με αγωγές τα κανάλια, τη στιγμή που ουδείς έχει ασχοληθεί με τα του οίκου του και του ιδίου προσωπικά. Οι περισσότερες εκπομπές ασχολήθηκαν τις πρώτες μέρες που ξέσπασε ο «πόλεμος των Ρόουζ» και μετά... σιωπή. Χώρισαν δεν χώρισαν, τα βρήκαν, δεν τα ξαναβρήκαν, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει. Παρά μόνο πληροφόρησε τον κόσμο ο ίδιος ο Κούγιας με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα». Και πάλι τότε τα κανάλια ασχολήθηκαν χαλαρά με το θέμα, γι’ αυτό και ο Γιώργος Παπαδάκης όταν έλαβε το εξώδικο του δικηγόρου, βγήκε έξω από τα ρούχα του.

Τον μπέρδεψε με την Τατιάνα και του έστειλε τέτοιο «ραβασάκι»; Εδώ γίνεται ο τρελός χαμός με το ασφαλιστικό και θα ασχοληθεί ο Παπαδάκης με τα οικογενειακά του Κούγια και της Βατίδου, δύο μήνες μετά; Κι εδώ έρχονται κάποιοι να απορήσουν με αυτή την κίνηση. Μήπως, ο Κούγιας θέλει να προλάβει κάτι; Μήπως η Εύη Βατίδου έχει αποφασίσει να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει, μιας και μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει; Και σου λέει ο μεγαλοδικηγόρος «ας φυλάξω τα έρμα μου». Τι να πω. Άγνωσται αι βουλαί του Κούγια.