Ο πρώην έχει ερωτικές σχέσεις με την πεθερά;

23.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Α, ρε μεγάλε Χριστόφορε Παπακαλιάτη πόσο προφητικός είσαι. Που να ήξερε όταν έγραφε το «Κλείσε μου τα μάτια» κι ερωτευόταν μάνα και κόρη ότι την ιστορία αυτή λίγα χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Α, ρε μεγάλε Χριστόφορε Παπακαλιάτη πόσο προφητικός είσαι. Που να ήξερε όταν έγραφε το «Κλείσε μου τα μάτια» κι ερωτευόταν μάνα και κόρη ότι την ιστορία αυτή λίγα χρόνια μετά θα την... αντιγράψει η ζωή και πρωταγωνίστρια θα είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όπως αποκάλυψε η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ», η μητέρα της έχει ερωτικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν!

Αν ήταν πιωμένη ή όχι όταν έκανε τις αποκαλύψεις, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, ήταν ένα ράκος το κορίτσι, το οποίο αποκάλυψε ότι η μητέρα της γλυκοκοίταζε τον Κέβιν από τη μέρα που της τον γνώρισε. Και τελικά, κατάφερε να τον ρίξει στο κρεβάτι μόλις διαλύθηκε ο γάμος τους. Η μάνα Σπίαρς δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για τα όσα είπε η κόρη της. Το ίδιο και ο Φεντερλέιν.

Και παρόλο που οι αποκαλύψεις είναι «καυτές» και συγκλονιστικές, κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει την Μπρίτνεϊ. Η εξάρτηση της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, καθώς και ο κατήφορος που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό, δεν την καθιστούν και το πιο αξιόπιστο άτομο του κόσμου. Φαντάζεσαι, όμως, να ισχύουν όλα αυτά και κάποια μέρα η πρώην πεθερά να πάρει τον πρώην γαμπρό και αυτή να γίνει μητριά στα εγγόνια της και ο Κέβιν πατριός στην πρώην του και παππούς των παιδιών του; Μύλος!