Τέρμα τα ψέματα. Η Μπάρμπα είναι έγκυος

16.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Μετά από μία περίοδο αβεβαιότητας και αγωνίας είναι για όχι έγκυος η Βάνα Μπάρμπα, ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση. Η γνωστή ηθοποιός πράγματι βρίσκεται σε κατάσταση κυήσεως ενώ θέλει να γεννήσει στο νερό.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Μετά από μία περίοδο αβεβαιότητας και αγωνίας είναι για όχι έγκυος η Βάνα Μπάρμπα, ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση: Η γνωστή ηθοποιός πράγματι βρίσκεται σε κατάσταση κυήσεως. Βέβαια, δε βγήκε η ίδια να το βροντοφωνάξει "Παιδιά είμαι γκαστρωμένη", διότι έχει υποσχεθεί στον εαυτό της και το σπλάχνο της πως μέχρι τη μέρα της γέννησης του δε θα δώσει καμία συνέντευξη.

Τα μαντάτα επιβεβαίωσε ο καλός φίλος της και νονός του παιδιού, Γιάννης Καζανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κουμπάρα του έχει μία καλή εγκυμοσύνη με όλα τα συμπτώματα: ζαλάδες, ναυτίες και τα λοιπά. Παράλληλα, ακούγεται έντονα στα αθηναϊκά σαλόνια ότι η Μπάρμπα θα γεννήσει στο νερό. Μπορεί να είναι κορίτσι του βουνού, καθότι Γιαννιώτισσα, όμως τα χρόνια στη Μύκονο την έκαναν να αισθάνεται κορίτσι της ... αλμύρας. Λέγεται, δε, ότι ο τοκετός δε θα λάβει χώρα στο Αιγαίο, άντε στις ακτές του Ειρηνικού, αλλά στην πισίνα του σπιτιού της στη Μύκονο. Μάλιστα, για το λόγο αυτό έχει βάλει μαστόρους προκειμένου να την ανακατασκευάσουν για της ανάγκες της γέννας.

Εδώ που τα λέμε, η σκέψη της αυτή είναι πραγματικά ρομαντική, διότι μετά από χρόνια θα λέει στο παιδί της "Εδώ σε γέννησα" ... ή ακόμη κι αν αποφασίσει να πουλήσει το σπίτι, αυτό θα μοσχοπουληθεί, αφού οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να κάνουν την πισίνα μνημείο και να κόβουν εισιτήρια προκειμένου ο κόσμος να δει το μέρος που γέννησε η Μπάρμπα. Κατά τα άλλα, η ηθοποιός είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει μόνη της το παιδί, χωρίς τον Αναστάση Μαρασλή μια και δε θέλει κανέναν άνδρα ... στο σβέρκο της.
Το παιδί εκτός του δικού της επιθέτου, θα πάρει και αυτό του επιχειρηματία, αφού ο ίδιος το θέλει και θα είναι πάντα δίπλα στην ηθοποιό όταν τον χρειάζεται. Στο μεταξύ, τα νέα της εγκυμοσύνης εξομάλυναν και την κόντρα της με το Ραπτάκη καθώς ο Λάκη δείχνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος. Βλέπεις, όταν ήσαν μαζί έκαναν πολλές προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδί που τόσο ήθελε η Βάνα και τώρα που το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, λογικό ήταν να τον πάρουν ... τα ζουμιά.