Η Κάρτσωνα δεν φοβάται!

16.01.2002
Αγαπημένη μου 'Ολγα, ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται η Νίκη Κάρτσωνα από τις φήμες που θέλουν τη Νικόλ και τον Κώστα του Big Brother να της παίρνουν τη θέση στο ''Κάτσε Καλά''. Το μοντέλο δήλωσε ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα, αφού η ίδια είναι σίγουρη για τον εαυτό της.
Αγαπημένη μου 'Ολγα,

ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται η Νίκη Κάρτσωνα από τις φήμες που θέλουν τη Νικόλ και τον Κώστα του Big Brother να της παίρνουν τη θέση στο ''Κάτσε Καλά''. Δεν ξέρω αν το είχες ακούσει, πάντως τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι αυτοί που μιλούσαν για το μέλλον των δύο παιδιών σε μια τέτοιου είδους εκπομπή, καθώς τα ενδεχόμενα νούμερα θεαματικότητας θα ήταν όντως πολύ μεγάλα, πράγμα που δε συμβαίνει με το δίδυμο Κάρτσωνα - Στεργίου.

Το όμορφο μοντέλο δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα από τους δύο παίκτες, αφού η ίδια είναι σίγουρη για τον εαυτό της. ''Ξέρετε πώς είναι αυτά. Ράβουν και ξηλώνουν'', τόνισε σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα, ενώ υπογράμμισε ότι με το Νίκο Στεργίου έχουν το δικό τους στυλ, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους άλλους.

'Οσον αφορά τα σχόλια για τις χαμηλές θεαματικότητες της lifestyle εκπομπής της, η Νίκη το μόνο που είπε ήταν ότι και η ίδια αλλά και το κανάλι είναι ικανοποιημένοι από τα νούμερα, ενώ οι ανταγωνιστές είναι αυτοί που βγάζουν τις αρνητικές φήμες. ''Δεν ήρθε η ώρα μου να φύγω'', σχολίασε η παρουσιάστρια στο τέλος της συνέντευξής της, ενώ δε δίστασε να πει πως, όταν τελειώσει για εκείνη το ''Κάτσε Καλά'', ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Στεργίου δήλωσε ότι τέτοιου είδους φήμες προφανώς βγαίνουν από ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν, ενώ τα νούμερα τηλεθέασης παρουσιάζουν αυξομειώσεις σε όλες τις εκπομπές.