"Άνοιξε" νωρίτερα η Γιουροβίζιον 2008!

18.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αρκετά νωρίς ξεκίνησε για φέτος η... Γιουροβιζιον-άδα και ήδη πιάνω το κεφάλι από τον πονοκέφαλο που θα έχουμε τους επόμενους πέντε μήνες, οπότε και θα τελειώσει το «έπος» για τη χρονιά αυτή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αρκετά νωρίς ξεκίνησε για φέτος η... Γιουροβιζιον-άδα και ήδη πιάνω το κεφάλι από τον πονοκέφαλο που θα έχουμε τους επόμενους πέντε μήνες, οπότε και θα τελειώσει το «έπος» για τη χρονιά αυτή. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους για την Γιουροβίζιον και θαρρείς πως το έκανε επίτηδες, να περάσουμε Χριστούγεννα προβληματισμένοι για το ποιον να στείλουμε στο Βελιγράδι: Κώστα Μαρτάκη, Καλομοίρα ή Χρύσπα;

Από που να πιάσω το θέμα και που να το αφήσω; Να το πάρω στα σοβαρά ή να κάνω κι εγώ πλάκα, όπως η ΕΡΤ, που επέλεξε τους παραπάνω τρεις; Γιατί όταν επιλέγεις να σε εκπροσωπήσει ένας από τους παραπάνω στην Γιουροβίζιον, μόνο πλάκα κάνεις. Άσε, που στην ΕΡΤ διαψεύδουν τον ίδιο τον εαυτό τους κι εκεί, που μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο εν λόγω θεσμός είναι σοβαρός και ουχί ένα ευρωπαϊκό πανηγύρι, τώρα οι ίδιοι το αντιμετωπίζουν ως τέτοιο.

Μετά από τον Sakis Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και την Άννα Βίσση, περάσαμε στον Σαρμπέλ, τον Μαρτάκη ή την Καλομοίρα ή την Χρύσπα. Άντε και του χρόνου να ξαναστείλουμε τον Χρήστο Κάλοου! Η επιλογή δεν ξέρω πως έγινε. Μάλλον, θα είχαν πολλές αρνήσεις, όποτε είπαν στην ΕΡΤ: «Από το ολότελα, καλή και η Χρύσπα». Εξάλλου, με τα νέα δεδομένα της Γιουροβίζιον είτε δεύτεροι βγούμε είτε τελευταίοι, πάλι στον ημιτελικό θα πάμε. Οπότε για ποιο λόγο να το κουράσουν; Γιατί, πρωτιά πολύ χλωμό να ξαναδούμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]