Μαρτάκης, Καλομοίρα ή Χρύσπα;

18.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι προβληματισμός είναι κι αυτός που έχουμε Χριστουγεννιάτικα; Από τη στιγμή που ανακοίνωσε η ΕΡΤ τους τρεις υποψήφιους, σπάω το κεφάλι μου ποιανού την υποψηφιότητα να υποστηρίξω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι προβληματισμός είναι κι αυτός που έχουμε Χριστουγεννιάτικα; Από τη στιγμή που ανακοίνωσε η ΕΡΤ τους τρεις υποψήφιους, σπάω το κεφάλι μου ποιανού την υποψηφιότητα να υποστηρίξω: Κώστα Μαρτάκη, Καλομοίρα ή Χρύσπα; Έβαλα κάτω τα ταλέντα των τριών και λύση στον προβληματισμό μου δεν βρήκα. «Απ’ την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω; Την Κική την αγαπώ, μα μου αρέσει και η Κοκό».

Κάπως έτσι την έπαθα κι εγώ. Να διαλέξω τα πράσινα μάτια του Μαρτάκη και το χαμόγελο Colgate του αοιδού; Να διαλέξω τη «νιάου ρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα» Καλομοίρα ή την πιο λαϊκή, αλλά μες στη τσαχπινιά και λίκνισμα Χρύσπα; «Ναι, μου κάνει πλάκα η ΕΡΤ». Άσε, πολύ δύσκολη απόφαση, γι’ αυτό και θα περιμένω να τους ακούσω στον ημιτελικό, οπότε και θα αποφασισθεί ποιος από τους τρεις θα μας εκπροσωπήσει στο Βελιγράδι.

Οι καλλιτέχνες ψάχνουν τα κομμάτια τους και δεν ξέρεις τι αγωνία έχω για το αποτέλεσμα. Ο Μαρτάκης δεν ξέρει αν θα πει μπαλάντα ή dance κομμάτι. Θέλει ένα καλό τραγούδι κι ελπίζω να είναι μπαλάντα γιατί χορευτικά ο αοιδός είναι... κι από κίνηση ματάρες! Η Καλομοίρα, πάλι, κόβω να πάει με ένα κομμάτι... Καλομοίρα. Όλο νάζι και νιαούρισμα. Μόνο μη μπερδευτούνε οι ευρωπαίοι και νομίζουν ότι οι Έλληνες στο τραγούδι τους σφάζουνε γατιά. Όσο για την Χρύσπα; Ας πει στα αγγλικά... «This in not, one the lie, two the ungratefulness....". Εγώ, πάντως, το ξαναλέω: ναι, φέτος μας κάνει πλάκα η ΕΡΤ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]