Πέθανε ο Χιθ Λέτζερ!

23.01.2008
Συγκλονισμένο είναι ολόκληρο το κινηματογραφικό στερέωμα με την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του Χιθ Λέτζερ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν
Συγκλονισμένο είναι ολόκληρο το κινηματογραφικό στερέωμα με την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του Χιθ Λέτζερ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εξετάζει ως πιθανή αιτία του θανάτου του την υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Κι αυτό, διότι δίπλα στον Κιθ ήταν πολλά υπνωτικά χάπια, ενώ ο ίδιος ήταν με το κεφάλι προς το πάτωμα. Το γυμνό σώμα του ηθοποιού βρήκε πάνω στο κρεβάτι η οικιακή βοηθός του, όταν πήγε να του ανακοινώσει την άφιξη του φυσιοθεραπευτή του. Η οικιακή βοηθός και ο φυσιοθεραπευτής έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ωστόσο, η οικογένεια του ηθοποιού, μέσω του πατέρα του Κιμ Λέτζερ, δηλώνει πως ο θάνατος του γιου της οφείλεται σε ατύχημα, χωρίς όμως να εξηγούν περισσότερα. Ο Λέτζερ ήταν 28 χρονών, ενώ είχε μία κόρη δύο χρονών - την Ματίλντα - από τον αρραβώνα του με την επίσης ηθοποιό, Μισελ Γουίλιαμς.