Φουλ ερωτευμένος ο Σόμμερ!

23.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ερωτευμένος ζω για το κορίτσι αυτό» είναι ένα πράγμα ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Ζενίλντα και τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ερωτευμένος ζω για το κορίτσι αυτό» είναι ένα πράγμα ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Ζενίλντα και τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την βραζιλιάνα αγαπημένη του και για... Σόμμερ είπε πολλά.

Σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θαυμάζει τα μάλα την Ζενίλντα, ενώ εκείνο που τον έχει κερδίσει είναι ότι η νεαρά δεν τον... χρησιμοποιεί! Ξέρεις, τι γνωριμίες έχει ο Σόμμερ στη showbiz; Πολλές, πάρα πολλές. Ένα τηλεφώνημα να κάνει και η Ζενίλντα γίνεται πρώτη μούρη στο τραγούδι. Αν όχι πρώτη, τουλάχιστον θα βρει μια καλή δουλειά.

Αλλά όχι. Εκείνη επιμένει να τα κάνει όλα μόνη της, σιγά σιγά, χωρίς τη βοήθεια του αγαπημένου της. Όχι, σαν κάποιες άλλες που θα πέταγαν τη σκούφια τους. Αυτό, λοιπόν, είναι που εκτιμά ο Σόμμερ στην εντυπωσιακή βραζιλιάνα, η οποία είναι η θηλυκή έκδοση του ηθοποιού. Το ζευγάρι περνάει μία χαρά, γι αυτό και είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Και δεν αποκλείεται αυτός ο έρωτας να καταλήξει σε γάμο. Εξάλλου, ο Κώστας δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]