Μεγαλύτερες και ηθοποιοί η "αδυναμία" του Λέτζερ!

23.01.2008
Μία τάση να συνάπτει σχέσεις με συναδέλφους του είχε ο Χιθ Λέτζερ, ενώ ήταν εμφανής η... αδυναμία του σε μεγαλύτερες γυναίκες, αφού οι περισσότερες από τις συντρόφους του τού έριχναν αρκετά έως πολλά χρόνια.
Μία τάση να συνάπτει σχέσεις με συναδέλφους του είχε ο Χιθ Λέτζερ, ενώ ήταν εμφανής η... αδυναμία του σε μεγαλύτερες γυναίκες, αφού οι περισσότερες από τις συντρόφους του τού έριχναν αρκετά έως πολλά χρόνια. Όπως η Ζίνα Ζέιν (αδελφή του δικού μας Μπίλι Ζέιν) η οποία τον περνούσε 18 ολόκληρα χρόνια. Με την Ζέιν ο Λέτζερ έγινε ζευγάρι όταν ήταν 18 χρονών, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε παρά λίγους μήνες.

Λίγους μήνες αργότερα γνώρισε την επίσης ηθοποιό και 8 χρόνια μεγαλύτερή του, Χίδερ Γκράχαμ με την οποία συναντήθηκαν στην Πράγα, όπου βρέθηκαν και οι δυο για τα γυρίσματα ταινιών τους. Ο Χιθ ήταν ενθουσιασμένος με την Χίδερ και σε συνεντεύξεις του δήλωνε πόσο ωραία περνούσε μαζί της και πόσο αστεία κι έξυπνη είναι η Γκράχαμ. Ωστόσο, ο έρωτας αυτός κράτησε μόλις ένα χρόνο κι όλοι απόρησαν γιατί χώρισαν, αφού έδειχναν τόσο ταιριαστοί.

Ώσπου, το 2001 μπήκε στη ζωή του η συμπατριώτισσα και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Ned Kelly, Νάομι Γουοτς. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια, με πολλά on και off στη διάρκειά της. Η Γουότς ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερη από τον Λέτζερ, αλλά αυτό δεν απασχόλησε κανέναν από τους δύο. Όλοι μιλούσαν για μία πολύ έντονη σχέση, ενώ το ζευγάρι σε κάθε δημόσια εμφάνιση φρόντιζε να δείχνει σε όλους τον μεγάλο έρωτα που ζούσαν, με καυτά φιλιά και τρυφερές αγκαλιές. Τα προβλήματα, όμως, που αντιμετώπιζαν ήταν πολλά και τελικά το 2003 αποφάσισαν να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Τότε είχαν πει πως ήταν μία από κοινού απόφαση, αφού και οι δυο τους έδιναν προτεραιότητα στην καριέρα τους. Παρέμειναν, όμως, δυο καλοί φίλοι μέχρι την 22α Ιανουαρίου, οπότε και ο 28χρονος Χιθ Λέτζερ «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]