Ο μεγάλος και μοιραίος(;) έρωτας του Λέτζερ!

23.01.2008
«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα σπίτια» και στην περίπτωση του Χιθ Λέτζερ τα ποτά και τα ξενύχτια «έκλεισαν» τις καλύτερες σχέσεις του, αφού στο νεαρό ηθοποιό άρεσε
«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα σπίτια» και στην περίπτωση του Χιθ Λέτζερ τα ποτά και τα ξενύχτια «έκλεισαν» τις καλύτερες σχέσεις του, αφού στο νεαρό ηθοποιό άρεσε να βγαίνει με τους φίλους του και να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι. Μάλιστα, όταν χώρισε με τη Νάομι Γουότς έλεγαν πως η ηθοποιός δεν άντεξε άλλο τις απιστίες και τα ξενύχτια του συντρόφου της, γι αυτό και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Όσο κι αν την πλήγωσε αυτό.

Ωστόσο, ο Λέτζερ στη σχέση του με την ηθοποιό και μητέρα της κόρης του, Ματίλντα, Μισέλ Γουίλιαμς ήταν άλλος άνθρωπος. Και πολλοί τώρα λένε ότι ο ξαφνικός χωρισμός τους τον περασμένο Σεπτέμβριο οδήγησε τον ηθοποιό σε βαθιά κατάθλιψη. Ο Χιθ γνώρισε την Μισέλ το 2004 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Brokeback Mountain και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Όλοι στο σετ μιλούσαν με θαυμασμό για τη σχέση τους και πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί ήταν οι δυο τους.

Έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους έμαθαν ότι η Γουίλιαμς είναι έγκυος και τον Οκτώβριο του 2005 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ματίλντα. Νονός της μικρής έγινε ο Τζέικ Τζίλενχάιλ, στενός φίλος και συμπρωταγωνιστής του Λέτζερ. Θα περίμενε κανείς πως ο ερχομός της μικρής θα δημιουργούσε άγχος στο νεαρό Χιθ, ο οποίος μέχρι τότε είχε μάθει να ζει ξέγνοιαστα. Όμως, ο ηθοποιός ήταν ξετρελαμένος με τη μικρή και συχνά δήλωνε πως έχει αναλάβει το ρόλο της «μαμάς» και της «νοικοκυράς» του σπιτιού. Κάτι, που τον ευχαριστούσε κι ενθουσίαζε τα μάλα.

Κι όσο ο Λέτζερ απολάμβανε το ρόλο του, τόσο η Μισέλ ένιωθε μεγάλη πίεση, με αποτέλεσμα τον περασμένο Σεπτέμβριο να ζητήσει να χωρίσουν. Ο χωρισμός πλήγωσε τον Χιθ, αλλά περισσότερο τον πλήγωσε το γεγονός ότι αποχωρίστηκε την κόρη του. Κι ας μετακόμισε μόνιμα στη Νέα Υόρκη για να βρίσκεται κοντά της. Κι ας είχε καλές σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του, η οποία είχε κάθε καλή πρόθεση να μεγαλώσουν μαζί και σωστά τη 2χρονη κόρη τους.

Ο Λέτζερ μέρα με τη μέρα έπεφτε σε κατάθλιψη και η κατάσταση του ανησυχούσε ιδιαίτερα τον κολλητό του, Τζέικ Τζιλενχαιλ. Μάταια, ο ηθοποιός του έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ κάποιοι τώρα υποστηρίζουν ότι ο Χιθ έμπλεξε με τα ναρκωτικά μετά τον χωρισμό του. Ο ίδιος έλεγε στους φίλους του ότι παίρνει μόνο υπνωτικά χάπια, επειδή τον τελευταίο καιρό λόγω άγχους και του απαιτητικού ρόλου «Τζόκερ» στη νέα του ταινία The Dark Knight, είχε αϋπνίες. Ποια είναι τελικά, η αλήθεια, κανείς δεν θα μάθει. Πάντως, η αστυνομία βρήκε στο κρεβάτι του πολλά υπνωτικά χάπια. Όσο για την Γουίλιαμς; Πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα στη Σουηδία όπου βρίσκεται μαζί με την κόρη τους, για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Οι συνεργάτες της λένε ότι είναι συντετριμμένη, ενώ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη με το πρώτο αεροπλάνο.