Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αννίτας!

24.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είκοσι μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, Ανδρέα η Αννίτα Πάνια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Μετά του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Νίκου Καρβέλα πήγαν στη θεατρική παράσταση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είκοσι μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, Ανδρέα η Αννίτα Πάνια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Μετά του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Νίκου Καρβέλα πήγαν στη θεατρική παράσταση, «Ο διάολος στην μποτίλια» και το ζευγάρι έδειχνε ήρεμο κι ευτυχισμένο. Ειδικά, η λεχώνα Αννίτα, της οποίας η γλυκύτητα στις φωτογραφίες που έβγαλε με τους συντελεστές της παράστασης, έκανε μπαμ από μακριά.

Κι αν ακούσεις κι ένα δεύτερο μπαμ, θα είναι η Πάνια που με... πυροβολεί για τα γλυκανάλατα που της γράφω. Όπως και να το κάνεις, όμως, η μητρότητα σε αλλάζει, σε γλυκαίνει κι αυτό έχουν να το λένε οι φίλοι και γνωστοί της Αννίτας. Το ίδιο ισχύει και με τον Καρβέλα, ο οποίος είναι ξετρελαμένος με τον γιο.

Όσο για την επιστροφή της Πάνια στην τηλεόραση, λένε ότι θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Ήδη η παρουσιάστρια λείπει σχεδόν δύο μήνες, ενώ έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επιστροφή της. Μάλιστα, στην εκπομπή της «Je t’ aime» θα κάνει και πολλές αλλαγές. Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης; Έχει χάσει αρκετά, αλλά συνεχίζει να κάνει δίαιτα ώστε να τα χάσει όλα.