Έφθασε η ώρα του ελληνικού τελικού!

27.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον και τι αγωνία έχω, δεν περιγράφεται. Καλομοίρα, Χρύσπα ή Κώστας Μαρτάκης θα μας εκπροσωπήσει στον τελικό του Βελιγραδίου; Ιδού η απορία και το μεγάλο άγχος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον και τι αγωνία έχω, δεν περιγράφεται. Καλομοίρα, Χρύσπα ή Κώστας Μαρτάκης θα μας εκπροσωπήσει στον τελικό του Βελιγραδίου; Ιδού η απορία και το μεγάλο άγχος. Οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά και τα διάφορα γκάλοπ δίνουν πρωτιά στο «Secret combination» της Καλομοίρας.

Δεν είναι κακό αυτό (για να κάνω κι εγώ την τοποθέτηση μου), αλλά δε σημαίνει και κάτι. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε δει τα φαβορί να πηγαίνουν στον κουβά και τα αουτσάιντερ να περνάνε τελικό. Οι τρεις διεκδικητές του εισιτηρίου είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και μας επιφυλάσσουν λένε μεγάλες εκπλήξεις την αποψινή βραδιά. Λες να αλλάξουν τα τραγούδια τους; Αυτό μάλιστα, θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Ο Κώστας Μαρτάκης, λένε, ότι θα κάνει την έκπληξη και ήδη με τους συνεργάτες έχει κάνει κάποιες... μεταποιήσεις στο τραγούδι. Το «Always and forever» από ροκ μπαλάντα θα γίνει πιο... disco! Ήδη, μου έρχεται εικόνα ο αοιδός άλα Τζον Τραβόλτα στον «Πυρετό του Σαββατόβραδου» να κάνει τις αεροπλανικές του φιγούρες. Άσε, που θα φοράει λευκό Armani κοστούμι. Ταμάμ Τραβόλτα ο Κωστάκης. Μήπως να κάνει κι εδώ μια δήλωση ότι είναι άδικο για τον Τραβόλτα να τον συγκρίνουν με αυτόν;

Η Καλομοίρα, πάλι, το ξανασκέφτηκε και δεν θα χορέψει πολύ στο τραγούδι της κι ας ενδείκνυται ο χορός στο κομμάτι της. Που να προλάβει με τόσο τρέξιμο η αοιδός να κάνει και μαθήματα αναπνοής; Έτσι, θα χορέψει τόσο, όσο δεν θα λαχανιάσει. Η Καλομοίρα θα ντυθεί by Τζένιφερ Λόπεζ και το φόρεμα που θα βάλει λένε ότι είναι εκείνο που φορούσε η ίδια η Λόπεζ, όταν λάνσαρε τη σειρά της εταιρείας της. Άτσα μεγαλεία.

Η Χρύσπα, από την άλλη, είναι τα μάλα αγχωμένη. Πιο αγχωμένη απ’ όλους είναι και στις πρόβες την Τρίτη είχε προβλήματα πότε με τον ήχο, πότε με τον φωτισμό και πότε με τον «θρόνο» της που δεν ήξερε που να τον βάλει. Αυτό πάλι; Απ’ ο, τι είδα στο δελτίο του Star, η αοιδός στην χορογραφία της θα έχει κι έναν θρόνο! Ντόινγκ. Η πίστα του REX είναι η Γιουροβίζιον και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Σύμφωνα με πληροφορίες, την Χρύσπα στο «A chance to love» θα τη συνοδεύει ο Τσιάγο (από το So you think you can dance), ο οποίος θα χορέψει καποέιρα σε... ανατολίτικο ρυθμό! Άντε και σάμπα σε δημοτικό ρυθμό και τσάμικο σε latin κομμάτι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]