Γιατί η ΕΡΤ σνόμπαρε τη showbiz;

27.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στροφή στην ποιότητα ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι δεν έκανε φέτος η ΕΡΤ, είπε όμως να κάνει μία στροφή στην ποιότητα της κριτικής επιτροπής. Πέρυσι, είχε μαζέψει στην επιτροπή τη μισή showbiz
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στροφή στην ποιότητα ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι δεν έκανε φέτος η ΕΡΤ, είπε όμως να κάνει μία στροφή στην ποιότητα της κριτικής επιτροπής. Πέρυσι, είχε μαζέψει στην επιτροπή τη μισή showbiz και όποιο μοντέλο ή παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής έβλεπε στα κλαμπ και μπουζούκια της πόλης, τα πήρε για να ψηφίσουν ποιο κομμάτι θα πάει στον τελικό της Γιουροβίζιον.

Φέτος, είπε να το αλλάξει και στη θέση της Ρέας Τουτουντζή και της Ελεονώρας Μελέτη είπε να βάλει άλλα μέλη, που έχουν περισσότερο σχέση με τη μουσική. Επειδή, όμως, δεν βρήκαν αρκετά άτομα με τα προσόντα αυτά, κότσαραν ανθρώπους της ΕΡΤ. Γιατί, αν δεν έχουν σχέση με τη μουσική αυτοί, τότε ποίος έχει. Γι αυτό μην απορήσεις που θα δεις ως μέλος της επιτροπής την Ρένια Τσιτσιμπίκου! Την ποιά; Ρένια Τσιτσιμπίκου, παρουσιάστρια της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα». Sorry, αλλά με αυτές τις επιλογές απλά... μένουμε άφωνοι!

Στην επιτροπή, πρόεδρος γι ακόμη μία φορά θα είναι ο Μίμης Πλέσσας, ενώ ο Χρήστος Δάντης είπε φέτος να συμμετέχει στην Γιουροβίζιον ως κριτής. Εξάλλου, απ’ όλα τα πόστα έχει περάσει, μόνο αυτό του είχε απομείνει. Α, και παρουσιαστής δεν έχει κάνει κι αν φέτος δεν τα πάνε καλά οι αδελφές Μαγγίρα, τότε έχει ελπίδες για του χρόνου. Την επιτροπή συμπληρώνουν οι: Αντώνης Ανδρικάκης (γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός) ο Δημήτρης Γόντικας (γενικός διευθυντής Τηλεόρασης), ο Γιώργος Κυβέλος (μουσικός παραγωγός ) και η Ευαγγελία Πισκερά (διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ). Παρουσιάστριες θα είναι οι Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στον ελληνικό τελικό θα συμμετέχουν ως guests οι εκπρόσωποι της Κύπρου, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και της Ρουμανίας. Όσο για την ψήφο μετράει 40% της επιτροπής και 60% του κοινού. Ο τελικός θα γίνει στο «Αθηνών Αρένα» και θα μεταδοθεί στις 22.00 το βράδυ από τη ΝΕΤ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]