Εδώ, υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Σνιφ, σνιφ.

27.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορίνθιου, που τον βιώνουν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγουν, να το φωνάξουν, να το πουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορίνθιου, που τον βιώνουν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγουν, να το φωνάξουν, να το πουν. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Όποιο περιοδικό κι αν ανοίξεις, όποιο κανάλι κι αν βάλεις, θα πέσεις πάνω στο ερωτευμένο ζεύγος. Σε απογευματινό περίπατο, σε βραδινή έξοδο, την ώρα που τρώνε, την ώρα που χορεύουνε σε κλαμπ, την ώρα που φιλιούνται, αγκαλιάζονται. Ευτυχώς, που περιορίζονται μόνο εκεί, διότι θα είχαμε κι άλλες στιγμές των πιτσουνακίων.

Και πάνω από κάθε φωτογραφία «παίζει» τίτλος που βγάζει μάτια: «Είμαστε πολύ ερωτευμένοι»! Σώπα καημένη. Και να θέλω να συγκινηθώ με το ρομάντζο τους (πράγμα εύκολο για εμένα), δεν μπορώ. Θέλεις οι παλιότερες δηλώσεις τους ότι και οι δύο δεν ερωτεύονται εύκολα, ότι η Κορίνθιου δεν πέφτει στα πατώματα για έναν άνδρα και ο Αϊβάζης πρέπει να είναι 100% σίγουρος για μία γυναίκα, ώστε να μιλήσει για τα προσωπικά του, με κρατάνε «ψυχρή» απέναντι στον μεγάλο έρωτα που βιώνουν;

Ήταν και κεραυνοβόλος. Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να... κεραυνοβοληθούν κι έκτοτε να είναι συνέχεια μαζί. Η γνωριμία τους έγινε σε μία εκδήλωση στην Κύπρο, πριν ενάμιση μήνα. Η σχέση ήρθε στο καπάκι κι από τότε αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον μόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμη και τα βράδια μένουν μαζί, πότε στο σπίτι του Αϊβάζη και πότε στο σπίτι της Κορίνθιου, ενώ την άνοιξη θα πάνε στην Αμερική για δουλειές. Μην αγχώνεσαι, θα επιστρέψουν. Εκτός κι αν τους κρατήσουν στο L.A. για καριέρα. Μετά τους «Brangelina» οι «Γιάννης και Μαρία» της Ελλάδας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]