Είναι το παιδί του Ελευθερόπουλου;

18.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, προβλήματα στο κεφάλι του έχει αυτόν τον καιρό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καθώς μία νεαρή κοπέλα υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας του παιδιού της. Αυτός το αρνείται στέλνοντας της ένα εξώδικο, για να λάβει με τη σειρά του κι αυτός ένα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


το ερώτημα που θα μας απασχολήσει για τους επόμενους μήνες είναι το εξής απλό: "τίνος είναι το παιδί"; Του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ή του Μήτσου του υδραυλικού; Μία νεαρή κοπέλα, αεροσυνοδός στο επάγγελμα, υποστηρίζει πως το μωρό που κυοφορεί και θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο είναι του γνωστού τερματοφύλακα, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στη ... σύλληψη. Η κοπέλα, όμως είναι κάθετη και δηλώνει ξεκάθαρα πως το παιδί είναι ένα...Ελευθεροπουλάκι και για το λόγο αυτό ζητά από τον Δημήτρη να το αναγνωρίσει.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε - σύμφωνα πάντα με την κοπέλα - σε ένα ταξίδι που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού στο Εξωτερικό, τον περασμένο χειμώνα. Αυτή ήταν αεροσυνοδός, ξανθιά, ψιλή και γενικά "μπουκιά και συγχώριο". Ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος ξέρει να εκτιμάει το ωραίο πράγμα, την πρόσεξε από την πρώτη στιγμή και με τον τρόπο του της εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις οι δύο νέοι αντάλλαξαν τηλέφωνα κι επί εδάφους πια άρχισαν τα πρώτα ραντεβού.
Ως φυσική εξέλιξη ήρθε η σχέση, όπου οι δυο τους τα πήγαιναν μια χαρά. Λέγεται πως μέχρι και οι γονείς τους είχαν γνωριστεί καθότι η κοπέλα τυγχάνει γόνος ευκατάστατης οικογενείας με αρχές.

Έλα, όμως, που γύρω στην Πρωτοχρονιά εκείνη μαζί με τις ευχές "Καλή Χρονιά, χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά" του έριξε και τη...βόμβα: "Δημήτρη μου είμαι έγκυος". Αυτός, τότε - σύμφωνα πάντα με την κοπέλα - την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια καθώς δεν ήθελε στα 25 του να γίνει πατέρας. Αυτή με την υποστήριξη των γονιών της κράτησε το παιδί και το μόνο που ζητούσε από τον Ελευθερόπουλο ήταν να το αναγνωρίσει και να την υποστηρίξει ηθικά. Στην αρχή είχαν συμφωνήσει να γίνει κάπως έτσι, αλλά όταν στη ζωή του ήρθε η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τα πάντα άλλαξαν.

Για να μη στα πολυλογώ, η ιστορία "θα το αναγνωρίσεις, όχι δεν το αναγνωρίζω" συνεχίστηκε, ώσπου ο "Ελέ" μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικο στην κοπέλα να σταματήσει να διαδίδει πως το παιδί είναι δικό του. Εκείνη απάντησε με το ίδιο νόμισμα κι ένας πόλεμος εξωδίκων αλά Χόλιγουντ μεριά, μόλις ξεκίνησε. Όπως υποστηρίζει ο κ. Κούγιας, ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να κάνει το περίφημο τεστ DNA, μπας και αποδειχτεί η αθωότητα του, ενώ κατηγορεί την αντίδικη πλευρά πως θέλει να εκμεταλλευτεί την επωνυμία του Δημήτρη. Βλέπεις, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν...καθημερινά σε δημόσια πρόσωπα και είναι τρόπω τινά...το τίμημα της δημοσιότητας.

Δήμητρα Ζάρκου