Χώρισε η Βίσση!

18.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, ένας ακόμη σφοδρός έρως είχε ατυχή κατάληξη. Η Αννα Βίσση από το περασμένο Σάββατο είναι σόλο, μια κι έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά. Όπως ακούγεται, αφορμή για τον χωρισμό ήταν μία τελευταία συνέντευξη του Φραγκολιά.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


ένας ακόμη σφοδρός έρως είχε ατυχή κατάληξη. Η Αννα Βίσση από το περασμένο Σάββατο είναι σόλο, μια κι έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά.
Όπως ακούγεται, αφορμή για τον χωρισμό ήταν μία τελευταία συνέντευξη του Φραγκολιά, ο οποίος για μία ακόμη φορά έδωσε πλήρη...ρεπόρτο για τη σχέση του με την αοιδό. Αυτό, ως φαίνεται εξόργισε την Αννα καθώς ο αγαπημένος της δεν κράταγε κάτι και γι αυτούς.

Από την αρχή της σχέσης τους αρεσκόταν να μιλαέι αριστερά και δεξιά για το πως περνάνε, τι νιώθουν, τι λέει ο ένας στον άλλον και άλλα τέτοια. Οι τελευταίες του, όμως, δηλώσεις ήταν που ξεχείλησε το ποτήρι. Η Βίσση, σαν γύρισε από την Αυστραλία, μεταξύ άλλων είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει λίγο καιρό μόνη με την κόρη της, διοτί ναι μεν είναι αοιδός, όμως πάνω απ' όλα η μητρότητα. Είπε δηλαδή η γυναίκα: "καλά κάνουμε και φέρνουμε στον κόσμο ένα παιδί, αλλά πρέπει και να το κοιτάξουμε λίγο. Δεν το παρατάμε έτσι στο έλεος του Κυρίου". Αυτό δεν πρέπει να καλάρεσε στον Κωστάκη, ο οποίος έσπευσε με τη σειρά του να δώσει στα μέσα διευκρινιστικές απαντήσεις.

Το ένα, λοιπόν, έφερε το άλλο και όπως λέγεται το περασμένο Σάββατο, πρωί πρωί η Αννούλα του είπε ένα μεγάλο "Goodbye my darling". Αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός ή πρόκειται για μία μικρό παρεξήγηση παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Φίλοι του ζευγαριού, πάντως, λένε πως δε βλέπουν φως στον ορίζοντα, μια και το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν διάφορα προβλήματα, άλλα μεγάλα κι άλλα μικρά. Από τη μία το ταξίδι εκείνης στην Αυστραλία και κάτι φωτογραφίες της με ομογενή ποδοσφαιριστή, μια κάτι φήμες περί ατασθαλειών εκείνου ήρθε και χάλασε η...συνταγή. Η Αννα πάντως ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Νέα Υόρκη, όπου θα πάει να μείνει λίγο καιρό με την κόρη της, Σοφία.


Δήμητρα Ζάρκου