'Ενα διαμάντι για τη Ζετούλα!

18.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, για ερωτευμένο ζευγάρι έχω και πάλι να σου πω, και μάλιστα για ένα από τα αγαπημένα μου! Πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι ζουν έναν έρωτα τρελό εδώ και τρία περίπου χρόνια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

για ερωτευμένο ζευγάρι έχω και πάλι να σου πω, και μάλιστα για ένα από τα αγαπημένα μου! Πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι ζουν έναν έρωτα τρελό εδώ και τρία περίπου χρόνια. 'Οταν όλοι βάλλονταν εναντίον τους για τους χωρίσουν, όταν διέδιδαν φήμες εναντίον του αοιδού ή όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των δυο μπορούσαν να συνηγορήσουν σε βάρος της σχέσης τους, εκείνοι δένονταν ακόμα περισσότερο και -τώρα πλέον- μπορούν να μιλούν για μια μεγάλη αγάπη.

Τόσο μεγάλη, τόσο... βαριά, όσο ένα ακατέργαστο διαμάντι από τα ορυχεία της Αυστραλίας, επτά καρατίων. Για να σου εξηγήσω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καταλάβει μέχρι στιγμής, η Ζετούλα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Αυστραλία όπου πραγματοποίησε σειρά συναυλιών με μεγάλη επιτυχία, λόγω κάποιου ενοχλητικού κρυολογήματος που την ταλαιπωρούσε εκείνον τον καιρό. Ο Αντώνης, λοιπόν, καθώς ένιωσε και με το παραπάνω την απουσία της, θέλησε να της το εκφράσει. 'Ετσι, φρόντισε με την επιστροφή του να της φέρει ένα μικρό δώρο, ένα διαμάντι!

Πιστεύω Σώτο μου, ότι δεν χωρεί σχολιασμού η κίνηση τούτη. Απλά να ευχηθούμε στα παιδιά να είναι πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, όπως είναι τώρα μέσα στη σχέση τους. Φτου, φτου!