Το "καυτό" ζευγάρι Κουρνίκοβα - Ιγκλέσιας

24.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, έναν σφοδρό έρωτα βιώνουν το τελευταίο διάστημα η διάσημη τενίστρια Αννα Κουρνίκοβα και ο εξίσου διάσημος αοιδός Ενρίκε Ιγκλέσιας. Οι δυο νέοι πρωτογνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ του Ενρίκε και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Έναν σφοδρό έρωτα βιώνουν το τελευταίο διάστημα η διάσημη τενίστρια Αννα Κουρνίκοβα και ο εξίσου διάσημος αοιδός Ενρίκε Ιγκλέσιας. Οι δυο νέοι πρωτογνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ του Ενρίκε και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Αυτός θαμπώθηκε από τα κάλλη τις Ρωσίδας κι εκείνη υποκλίθηκε στο ισπανικό του ταμπεραμέντο. Το κονέ έγινε άμεσα και τα πρώτα ερωτικά ραντεβουδάκια ήταν γεγονός.

Επειδή όμως στο μάταιο τούτο κόσμο, ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου, οι συναντήσεις τους άρχισαν να γίνονται γνωστές. Τα παιδιά βγήκαν να το διαψεύσουν καθώς η Αννα την περίοδο εκείνη ήταν στα αρραβωνιάσματα με τον γνωστό πρωταθλητή στο χόκεϊ, Σεργκέι Φιοντόροφ και κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις θα της έβγαζε το όνομα. Ωστόσο, ο Ενρίκε στάθηκε ο μοιραίος άνδρας της ζωής της με αποτέλεσμα η 20χρονη κοπέλα να διαλύσει εν μια νυκτί αρραβώνες, συμπεθεριά και κουμπαριές.

Οι γονείς της ως φαίνεται δε φέρνουν αντίρρηση στο νέο αγαπημένο του βλασταριού τους καθότι δε συμβαίνει να είναι κάποιος τυχαίος. Ο γιος κοτζάμ Χούλιο Ιγκλέσιας είναι, ενώ ο ίδιος θεωρείται φέρελπις αοιδός του ερωτικού ρεπερτορίου. Τώρα λοιπόν, που ο "δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα" τα δύο παιδιά αποφάσισαν να κάνουν επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια του κόσμου. Η πρώτη τους έγινε πριν λίγες μέρες στην απονομή των μουσικών βραβείων MTV, όπου ο Ενρίκε με την Αννα κατέφθασαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Απαντες όταν τους είδαν, ξέχασαν τους καλούς τρόπους που έμαθαν στο σπίτι τους, και χωρίς διακριτικότητα έστρεψαν τα κεφάλια τους προς το μέρος τους.

Εκείνοι περήφανοι για το ταίριασμά τους, όλο το βράδυ επεδείκνυαν τον έρωτα τους σε όλο του το μεγαλείο, με σφιχταγκαλιάσματα, ρουφηχτά φιλιά και στάσεις που...κόλαζαν και παντρεμένους. Πάντως, οι κοινές τους εμφάνισες δε σταμάτησαν εδώ, αλλά συνεχίζονται με ρομαντικούς περιπάτους στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Μαϊάμι, όπου διατηρούν και οι δύο σπίτια.