Η επανασύνδεση της Σαμπρίνας με τον Σοφοκλή

25.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε μαρασμό κινδυνεύουν να πέσουν οι απανταχού φαν της αοιδούς Σαμπρίνας, μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσης της με τον Σοφοκλή. Τα αρσενικά της χώρας είχαν πάρει μεγάλη χαρά όταν πληροφορήθηκαν πως η "Μπάρμπι" του πενταγράμμου χώρισε για 63η φορά με τον αγιογράφο από τη Θεσσαλονίκη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε μαρασμό κινδυνεύουν να πέσουν οι απανταχού φαν της αοιδούς Σαμπρίνας, μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσης της με τον Σοφοκλή. Τα αρσενικά της χώρας είχαν πάρει μεγάλη χαρά όταν πληροφορήθηκαν πως η "Μπάρμπι" του πενταγράμμου χώρισε για 63η φορά με τον αγιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, ενώ είχαν αναπτερωθεί οι ελπίδες τους πως μπορεί να κερδίσουν την καρδιά της. Eλα, όμως, που η αοιδός είναι ταγμένη στον μοναδικό αυτό άνδρα και κατά το "πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικός μου θα ναι" ξανά - μανά -έπεσε στην αγκαλιά του.

Άλλωστε, αυτήν ξέρει, αυτή προτιμά. Ασε, που η Σαμπρίνα είναι τω όντι πολυάσχολη και που καιρός για νέες γνωριμίες. Η επανασύνδεση του ζεύγους έγινε πριν λίγες μέρες, με τον ίδιο τρόπο όπως όλες οι προηγούμενες. Βρέθηκαν τυχαία κι ένιωσαν τις καρδιές τους να χτυπούν σαν ταμπούρλα από την ένταση της στιγμής και τη λαχτάρα του ενός για τον άλλον. Οι δικοί τους άνθρωποι σαν πληροφορήθηκαν τα νέα, δεν ένιωσαν έκπληξη καθώς έβαζαν και το χέρι τους στη φωτιά, πως "αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε".

Το ζεύγος δε δύνατο ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός να το αφήσει να περάσει στο ντούκου, χωρίς έναν εορτασμό, ένα κέρασμα των φίλων, ένα κατιτί τέλος πάντων. Έτσι, πήραν την παρέα τους και την έβγαλαν στα μπουζούκια, στη "Νεράιδα" συγκεκριμένα. Στο εν λόγω κέντρο άδει ένας άνδρας που στο παρελθόν υπήρξε έτερον ήμισυ της Σαμπρίνας, ο Σταμάτης Γονίδης και με τον οποίον ο χωρισμός τους ήτο επεισοδιακός. Στα σφαξίματα ήταν για να καταλάβεις, γι αυτό όλοι απόρησαν με τη συγκεκριμένη επιλογή. Να πεις πως δεν ήξερε ότι ο Γονίδης άδει εκεί; Έχει γεμίσει ο τόπος με αφίσες του. Τι να πω, άγνωσται αι βουλαί της Σαμπρίνας. Ωστόσο, ως ανώτεροι άνθρωποι που είναι όλοι τους, δεν επιδόθηκαν σε μαλλιοτραβήγματα και τα συναφή, ούτε βέβαια σε λουλουδοπόλεμο!