Ο γάμος του Στέλιου Διονυσίου

24.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, του πήρε καιρό, αλλά τελικά το έκανε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής είναι κι επίσημα ένας νυμφευμένος αοιδός. Ο εν λόγω καλλιτέχνης μετά από αρκετά χρόνια σοβαρού δεσμού με την καλή του Μαριλίτα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να την αποκαταστήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής είναι κι επίσημα ένας νυμφευμένος αοιδός. Ο εν λόγω καλλιτέχνης μετά από αρκετά χρόνια σοβαρού δεσμού με την καλή του Μαριλίτα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να την αποκαταστήσει και όπως τόσοι συνάδελφοί του, έτσι και αυτός να ανοίξει το δικό του νοικοκυριό.

Το μυστήριο έγινε στην Αγία Φιλοθέη και παρόλο που επιθυμία του ζεύγους ήταν η ιερή αυτή στιγμή να μείνει μακριά από τα φώτα τα δημοσιότητας, οι κάμερες και οι φωτογράφοι είχαν πάρει θέση έξω από την εκκλησία, προτού καν εμφανιστεί ο γαμπρός. Αυτός, η αλήθεια σαν τους είδε τα ψιλοέχασε, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Είχε τόσο πολύ τρακ γι αυτό που...πήγαινε να κάνει και ήταν τέτοια η συγκίνηση του για τη σπουδαιότητα της στιγμής, που ο μόνος που μπορούσε να του αποσπάσει την προσοχή, ήταν η "παλιά καραβάνα" του γάμου, ο αδελφός του Αγγελος.

Ο μεγάλος της οικογένειας δε σταμάτησε να τσιγκλάει στιγμή τον "μικρό", ενώ εν μέσω πειραγμάτων και αστείων του έδινε συμβουλές περί γαμπριάτικης συμπεριφοράς. Βλέπεις, τρεις φορές γαμπρός που έχει υπάρξει όλο και κάποια εμπειρία θα έχει. Η Μαριλίτα - ευτυχώς για τον Στέλιο - τήρησε το έθιμο του "στησίματος", αλλά με μέτρο, καθυστερώντας γύρω στα 15 λεπτά. Φορούσε ένα λιτό λευκό νυφικό, ραμμένο στο εξωτερικό και όπως μαρτυρούν οι παρευρισκόμενοι, ήταν τω όντι πολύ όμορφη. Ο γαμπρός όταν την είδε να ξεπροβαίνει, δεν άντεξε και το έχυσε το δάκρυ συγκίνησης και γενικά συγκινήθηκαν άπαντες. Κουμπάρος τους ήταν ο μικρός γιος της οικογένειας Διονυσίου, Διαμαντής, ο οποίος επίσης ήταν τα μάλα συγκινημένος για την ευτυχή κατάληξη που είχε ο έρωτας του αδελφού του.