Ξανά μαζί Αιγινήτη - Ζαγοράκης

25.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένα ακόμη ζευγάρι δεν άντεξε το χωρισμό και είπε να δώσει μιαν ακόμη ευκαιρία στον έρωτα του. Ο λόγος για τη Δήμητρα Αιγινήτη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, οι οποίοι μετά από έναν μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον δε βάσταξαν κι έκαναν μία εκ νέου επανασύνδεση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενα ακόμη ζευγάρι δεν άντεξε το χωρισμό και είπε να δώσει μιαν ακόμη ευκαιρία στον έρωτα του. Ο λόγος για τη Δήμητρα Αιγινήτη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, οι οποίοι μετά από έναν μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον δε βάσταξαν κι έκαναν μία εκ νέου επανασύνδεση. Το ζευγάρι, αν και σφόδρα ερωτευμένο, είχε δώσει τέλος στη σχέση του, επειδή οι ώρες που βλέπονταν ήταν λίγες έως...άστα να πάνε και ως γνωστών "μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα ξεχνιούνται".

Ωστόσο, αυτή η απομάκρυνση ήταν κομμάτι αβάσταχτη και η απουσία του ενός στον άλλον μεγάλη. Έτσι, άρχισαν τις πρώτες προσπάθειες μπας και βρουν τη λύση και μπορέσουν να είναι μαζί όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια του κόσμου. Αυτή, ως φαίνεται βρέθηκε και μαζί με το "θέλεις να τα ξαναφτιάξουμε" έβγαλαν ένα...πρόγραμμα ημέρας. Ξέρεις, πότε θα βρίσκονται, που, πως και τα λοιπά. Εντάξει, μπορεί να μην έφτιαξαν τέτοια λίστα, αλλά πάνω στο θέμα του ωραρίου σπατάλησαν πολλές ώρες μέχρι να βρουν τη "χρυσή" τομή. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος του χωρισμού τους.

Πάντως, μετά τις θετικές αυτές εξελίξεις η Δήμητρα δεν θα χρειαστεί να "κλαίει" πως πήγε στράφι το τατουάζ που έκανε το καλοκαίρι στην Αίγυπτο και είναι το όνομα του καλού της. Τόσο πόνο βλέπεις, έριξε η κοπέλα μέχρι ο Άραβας να γράψει στη μητρική του τη λέξη Θεόδωρος, θα ήταν αν μη τι άλλο κρίμα και άδικο να πάει χαμένο. Αυτό σκεφτόταν η ίδια μετά των φίλων της και κατέληγαν στο συμπέρασμα πως η ιδέα να κάνεις τατουάζ το βαφτιστικό του καλού σου είναι παρακινδυνευμένο. Αν, δε, τον έλεγαν "Θρασύβουλο" τότε θα ήταν και...επώδυνο.