Στα πρόθυρα χωρισμού Σκλεναρίκοβα - Καρεμπέ

26.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όλο και φουντώνουν οι φήμες περί διαζυγίου του Κριστιαν Καρέμπε με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και όλο μεγαλώνει ο ενθουσιασμός του αρσενικού πληθυσμού του πλανήτη Γη. Η περίπτωση να μείνει ελεύθερη η "κυρία δίμετρες ποδάρες" έχει προκαλέσει μια γενική ευφορία στους φαν της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο και φουντώνουν οι φήμες περί διαζυγίου του Κριστιαν Καρέμπε με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και όλο μεγαλώνει ο ενθουσιασμός του αρσενικού πληθυσμού του πλανήτη Γη. Η περίπτωση να μείνει ελεύθερη η "κυρία δίμετρες ποδάρες" έχει προκαλέσει μια γενική ευφορία στους φαν της Τσέχας μοντέλας, όμως έχει στεναχωρήσει βαθύτατα τους φίλους του εν λόγω ζευγαριού.

Η κρίση που περνάνε τον τελευταίο καιρό ως φαίνεται είναι σοβαρότερη από προηγούμενες του παρελθόντος. Το ανδρόγυνο που μαζί δεν έκανε και χώρια δεν μπορούσε, από το καλοκαίρι μένει χωριστά. Η Αντριάνα βρίσκεται στην Γαλλία και ο Κριστιαν στην Ελλάδα, λόγω των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό. Για να καταλάβεις, πόσο απομακρυσμένοι είναι ο ένας από τον άλλον, πιο πολλές φορές έχεις συναντήσει εσύ την Αντριάνα αυτό το διάστημα, παρά ο αγαπητός της σύζυγος.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, διότι ανάμεσα τους μπήκε η άτιμη η ζήλια. Σύμφωνα με τους επαΐοντες του θέματος, το ποτήρι ξεχείλισε με την τελευταία φωτογράφηση της Σκλεναρίκοβα - σε γαλλικό περιοδικό - όπου εμφανίζεται με αδαμιαία περιβολή και ποζάροντας με...στυλ και φαντασία. Αυτό που ενόχλησε τον Καρεμπέ, δεν είναι τόσο που παντρεμένη γυναίκα την είδε "κουνελάκι", όσο ότι δεν είχε πληροφορηθεί εξ' αρχής για το concept της φωτογράφησης. "Κεραμίδα" του ήρθε του ανθρώπου, όταν είδε την καλή του να μην αφήνει και πολλά στην φαντασία των ομοφύλων του με αποτέλεσμα να κυριευτεί από ζήλια και να γίνει θηρίο ανήμερο.

Την αντίδραση του αυτή, όμως, η σύζυγος δεν τη συμμερίστηκε στήνοντας καβγά τρικούβερτο. Η ψύχρανση ανάμεσα τους ήταν γεγονός και όταν ο Κριστιάν έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αυτή δεν τον ακολούθησε επικαλούμενη τους ίδιους λόγους. Έτσι, παρέμεινε στο Παρίσι, όπου μάλιστα αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες, αφού άνοιξε εστιατόριο στην πόλη με Τσέχικες γεύσεις. Πάντως, απ ότι λένε οι φίλοι του ζεύγους, "κρίση είναι θα περάσει". Μάλιστα, βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως θα ξεπεράσουν τα προβλήματα καθώς πρόκειται για δύο ερωτευμένους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θα διέλυαν τόσο απλά το σπιτικό τους. Εξηγούν, δε, πως η Αντριάνα παρέμεινε στο Παρίσι και για έναν ακόμη λόγο: ήθελε η γυναίκα να ηρεμήσει και να συλλογιστεί με τον εαυτό της. Τώρα αν αυτή η περισυλλογή είχε θετικά αποτελέσματα ή τσάμπα έγινε, θα το δείξει το άμεσο μέλλον.