Ένα μονόπετρο για την Έλενα!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δαχτυλίδι στο αριστερό έβαλε η Έλενα Ράπτη και οσονούπω ετοιμάζεται να βάλει και βέρα στο δεξί. Και τι δαχτυλίδι έβαλε η ωραιότατη βουλευτίνα. Ένα μονόπετρο με μία πέτρα.... νααα με το συμπάθειο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δαχτυλίδι στο αριστερό έβαλε η Έλενα Ράπτη και οσονούπω ετοιμάζεται να βάλει και βέρα στο δεξί. Και τι δαχτυλίδι έβαλε η ωραιότατη βουλευτίνα. Ένα μονόπετρο με μία πέτρα.... νααα με το συμπάθειο. Το βλέπεις και σου βγαίνει το μάτι, από τη γυαλάδα και το μέγεθος. Και πάλι με το συμπάθειο. Αφού, όσοι είδαν το δαχτυλίδι στο χέρι της Ράπτη το βράδυ της τελετής «Γυναίκες τη χρονιάς» έμειναν να χαζεύουν την πέτρα. Τι πέτρα; Κοτζαμ κοτρόνα είναι.

Υποψιάζομαι ότι το μονόπτερο το αγόρασαν από το κοσμηματοπωλείο της οικογένειας του Γιάννη Μαρακάκη, στο οποίο την προηγούμενη εβδομάδα τους «συνέλαβε» ο φακός να ψωνίζουν. Όσο για τον γάμο, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ράπτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη, όπου μίλησε με μελιστάλαχτα λόγια, γεμάτα ενθουσιασμό για τον αγαπημένο της.

Όπως είπε, ο δικηγόρος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια και την βοηθάει πολύ. Όσο για τον γάμο, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα γίνει, αλλά η ίδια νιώθει έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό και να αποκτήσει οικογένεια. Εξάλλου, στα επαγγελματικά της έχει τακτοποιηθεί - με επιτυχία κιόλας - και της έχουν απομείνει τα προσωπικά, που έχει βρει την ευτυχία, απλά της μένει να την ολοκληρώσει.