Το... κραγιόν της Μπρίτνεϊ προκάλεσε καραμπόλα!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τροχαίο ατύχημα είχε το περασμένο Σάββατο η Μπρίτνεϊ Σπιαρς, η οποία ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε. Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» οδηγούσε τη λευκή Μερσεντές της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τροχαίο ατύχημα είχε το περασμένο Σάββατο η Μπρίτνεϊ Σπιαρς, η οποία ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε. Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» οδηγούσε τη λευκή Μερσεντές της, όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ένα απλό Nissan μη φανταστείς, σταμάτησε απότομα.

Η Μπρίτνεϊ, δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του κι αυτό με τη σειρά του να πέσει στο μπροστινό αυτοκίνητο. Η τριπλή καραμπόλα έγινε σε κεντρική λεωφόρο του Λος Άντζελες κι ευτυχώς για όλους, κανείς δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, λόγω κίνησης. Κι εδώ, έρχονται αυτόπτες μάρτυρες να κατηγορήσουν την Σπίαρς πως αν δεν βαφόταν εκείνη τη στιγμή, θα είχε αποφευχθεί το ατύχημα.

Χμ. Καταρχήν, η Μπρίτνεϊ έχει κάνει και χειρότερα. Άσε, που δεν είναι η πρώτη και η τελευταία γυναίκα, που βάζει το κραγιόν της και διορθώνει το μολύβι στα μάτια, όταν πέφτει σε μποτιλιάρισμα. Πάντως, το θέμα διευθετήθηκε και το ίδιο βράδυ, η αοιδός μαζί με το σωματοφύλακα της πήγαν σε κοσμικό εστιατόριο του Λος Άντζελες.