Η Βικτόρια βρήκε νέα κολλητή!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ ότι ο Τομ Κρουζ δεν έβλεπε με καλό μάτι τη στενή παρέα της Κέιτι Χολμς με την Βικτόρια Μπέκαμ και την επιρροή που ασκούσε η τελευταία στην αθώα σύζυγό του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ ότι ο Τομ Κρουζ δεν έβλεπε με καλό μάτι τη στενή παρέα της Κέιτι Χολμς με την Βικτόρια Μπέκαμ και την επιρροή που ασκούσε η τελευταία στην αθώα σύζυγό του. Μάλιστα, ο Τομ θεωρεί ότι η Βικτόρια είναι υπεύθυνη που η σύζυγός του έχει γίνει σκελετός και για το λόγο αυτό ξέκοψε τη δικιά του, από την κοκαλιάρα σουρτούκω κυρία Μπέκαμ.

Μη νομίζεις, όμως ότι η Posh τα έβαψε μαύρα. Είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις και για του λόγου το αληθές, βρήκε αμέσως καινούργια φίλη. Συγκεκριμένα, την αγγλίδα ηθοποιό, Kate Beckinsale. «Φύγε Κέιτ, έλα Κέιτ». Με τη νέα της φίλη η Βικτόρια πήγε να δει κι έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του συζύγου, Ντέιβιντ με τις δύο γυναίκες να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες βγαίνουν μαζί. Ο φακός τις έχει «συλλάβει» και σε άλλες εξόδους, ακόμη και σ επιδείξεις μόδας (κάποτε πήγαινε με την Χολμς, αλλά μάλλον πάνε αυτά), ενώ φαίνεται ότι έχουν ταιριάξει απόλυτα. Εξάλλου και οι δύο είναι... αγγλίδες μετανάστριες στην Αμερική, οπότε έχουν πολλά κοινά.