Οι διατροφικές παραξενιές της Αντζελίνα

23.11.2011
Τελικά δεν είναι μόνο τα παιδιά της έχουν περίεργες ορέξεις και τρώνε… έντομα! Φαίνεται πως και η ίδια η 36χρονη σταρ του Χόλιγουντ δεν πάει πίσω σε παράξενες λιγούρες.

Τελικά δεν είναι μόνο τα παιδιά της έχουν περίεργες ορέξεις και τρώνε… έντομα! Φαίνεται πως και η ίδια η 36χρονη σταρ του Χόλιγουντ δεν πάει πίσω σε παράξενες λιγούρες.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Cover Media» η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν είναι και πιο εύκολος άνθρωπος σε σχέση με το φαγητό.

Όπως αποκάλυψε ένας πρώην υπάλληλος της διάσημης οικογένειας στο περιοδικό "In Touch", η Αντζελίνα, η οποία έτσι και αλλιώς δεν είναι γνωστή για τη μεγάλη της… όρεξη, έχει και αρκετές «διατροφικές εμμονές».

«Η ημερήσια δίαιτά της ποικίλει. Μερικές φορές θα περιλαμβάνει μόνο τσάι και ξηρούς καρπούς. Άλλες μέρες θα έχει κόκκινο κρέας και κόκκινο κρασί και μετά πάλι τσάι και μια ελάχιστη ποσότητα πρωτεΐνης», μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού, ενώ κάποιες άλλες μιλούν για «κολλήματα» που είχε η Τζολί με διάφορες γεύσεις κατά καιρούς.

«Κάποια στιγμή είχε κολλήσει με τη σούπα. Ελαφριές σούπες που δεν είχαν καθόλου κρέμα. Αυτό ζητούσε να τρώει συνέχεια, επί αρκετό καιρό», αποκαλύπτει άνθρωπος που εργάστηκε για εκείνη στο παρελθόν.

Στο μεταξύ, το περιοδικό «Grazia» υποστηρίζει πως υπάρχουν μέρες που η πολυάσχολη πολύτεκνη μαμά δεν καταναλώνει περισσότερες από 600 θερμίδες την ημέρα.

«Η Αντζελίνα λέγεται ότι ξεκινά τη μέρα της με ενάμιση κουταλάκι λάδι καρύδας και μια χούφτα δημητριακά. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι έχει τόση δουλειά μέσα στην ημέρα που στην κυριολεξία, πολλές φορές ξεχνά να φάει», συνεχίζουν οι πηγές, που συμπληρώνουν ότι πολλές φορές τρώει κάτι στο πόδι. Μερικά αμύγδαλα ή λίγες καραμέλες αρκουδάκια (!).

Η ημέρα περνά έτσι, ενώ το βράδυ μπορεί να φάει μια στεγνή μπριζόλα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, μεταφέρουν οι πληροφορίες συμπληρώνοντας ότι οι δικοί της άνθρωποι και ιδιαίτερα ο σύντροφός της, Μπραντ Πιτ (BradPitt), της ζητούν συνέχεια να φάει κάτι παραπάνω. Εκείνη, όμως, απλά… δεν μπορεί.

Ζωή Κίττα