"Μπες" στο εφηβικό σου τζιν όπως η Τσιμτσιλή

18.11.2011
Πόσες φορές δεν έχεις μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που κάποτε ήσουν κορμάρα (τότε στο σχολείο) και δεν έχεις αναρωτηθεί τι έτρωγες

Πόσες φορές δεν έχεις μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που κάποτε ήσουν κορμάρα (τότε στο σχολείο) και δεν έχεις αναρωτηθεί τι έτρωγες ή μάλλον τι δεν έτρωγες τότε που το καταβροχθίζεις τώρα; Μην ανησυχείς απλά έχει αλλάξει η ηλικία και ο τρόπος ζωής σου απλά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας αποκαλύπτει τα διατροφικά της μυστικά που όχι μόνο θα σε αδυνατίσουν αλλά θα σε κάνουν να ξαναμπείς και στο τζιν που φόραγες στο σχολείο όπως εκείνη!

Με ύψος 1,72 και βάρος 57 κιλάκια, η Σταματίνα δηλώνει κατά της δίαιτας εξπρές αφού για εκείνη οι εξαντλητικές δίαιτες ή οι χημικές δίαιτες δεν είναι η λύση για την απώλεια βάρους. Εκείνη προσέχοντας την διατροφή της χωρίς να κάνει ακραίες δίαιτες καταφέρνει να είναι στα συν ή πλην δύο κιλά και έτσι μπορεί ακόμη και χωράει στα τζιν της εφηβείας της αφού το σώμα της δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές βάρους μιας και είναι προσεκτική με το φαγητό της.

Αν θέλεις κορμάρα σαν της Σταματίνας, ιδού το καθημερινό της διαιτολόγιο:

Πρωινό: τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένας καφές μέτριος με γάλα

Μεσημέρι: πρωτεΐνη ( κοτόπουλο, μπιφτέκι και ψάρι δηλαδή τσιπούρα ή σολομός)με πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα)

Βραδινό: πρωτεΐνη και σαλάτα ή λαδερό όπως μπάμιες με κοτόπουλο ή φασολάκια.

Σνακ: φρούτο ή μπάρα δημητριακών

Τιπ: απόφυγε τον συνδυασμό πρωτεΐνης και υδατάνθρακα και βάλε τα λαχανικά το καθημερινό σου διαιτολόγιο για κορμί φιδίσιο σαν της Σταματίνας

Τι αποφεύγει: ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά, αλκοόλ είναι τα απαγορευμένα για την Σταματίνα ενώ καθημερινά προσπαθεί να καταναλώνει πολύ νερό.

Κάνε την ατασθαλία το σαββατοκύριακο: το σαββατοκύριακο που θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς και δεν θα χρειαστεί να τρέχεις μέσα στο άγχος να φτάσεις στο γραφείο μπορείς να κάνεις μια μικρή παρασπονδία όπως η Σταματίνα.

Ακόμη και αν έχεις αδυναμία στα γλυκά δεν απαγορεύεται να τρως το αγαπημένο σου γλυκάκι μια φορά την εβδομάδα όταν είσαι έξω με την παρέα σου και διασκεδάζετε!

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι για να καταφέρεις να μπεις στο τζιν που φορούσες στην εφηβεία σου δεν έχεις παρά να διατηρήσεις ένα σταθερό βάρος χωρίς σκαμπανεβάσματα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να χωρέσεις στο αγαπημένο σου εφηβικό τζιν!

Πηγή:Ok! , Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη