Λοτσάρη: κορμάρα 20 μέρες μετά τη γέννα

12.12.2011
Αν νομίζεις ότι επειδή έγινες μανούλα και πήρες κάποια κιλά στην εγκυμοσύνη σου και θα σου μείνουν για πάντα κάνεις μέγα

Αν νομίζεις ότι επειδή έγινες μανούλα και πήρες κάποια κιλά στην εγκυμοσύνη σου και θα σου μείνουν για πάντα κάνεις μέγα σφάλμα! Η Νίνα Λοτσάρη στα 37 της έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και χαίρεται που κατάφερε να μπει στο παλιό της τζιν ενώ αποκαλύπτει στο περιοδικό Ok πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε είκοσι μόλις μέρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της!

Πριν την εγκυμοσύνη: η Νίνα πριν μείνει έγκυος ήταν πενήντα έξι κιλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε 12 ολόκληρα κιλά. Αμέσως μετά την εγκυμοσύνη άρχισε λοιπόν την προσπάθεια να χάσει τα κιλάκια που πήρε.

Μεσογειακή διατροφή αγάπη μου: η Νίνα είναι φαν της μεσογειακής διατροφής ήδη από το 2007 μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης , ενώ τώρα και με τη δεύτερη εγκυμοσύνη την ευνόησε ότι μεσολάβησε το καλοκαίρι και το έριξε στα φρούτα και τα θαλασσινά.

Ο χορός, το κολύμπι και τα άλλα: η Νίνα μπορεί να πήρε τα κιλά της αλλά όμως δεν τον κάθισε καθόλου κάτω τον ποπό της. Ο χορός και το γυμναστήριο είναι το μυστικό της. Ο χορός της έγινε τρόπος ζωής εδώ και 12 χρόνια, αφού μετά το σχολείο γράφτηκε σε σχολή χορού, ενώ τώρα 3 φορές την εβδομάδα κάνει μαθήματα Zumba.

Το καθημερινό της διαιτολόγιο: το πρωινό της αποτελείται από δύο φρυγανιές με μέλι και μια κούπα γάλα με 1% λιπαρά με δημητριακά.

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μια ποικιλία γεύσεων και τροφών από λαδερά( φασολάκια με ανθότυρο) και όσπρια (φακές) και σούπα (κοτόσουπα) ή μακαρόνια ολικής άλεσης με σάλτσα λαχανικών.

Τιπ: Η Νίνα ξέρει τι κάνει και προσέχει πάντα την ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιεί που προσέχει να μην ξεπέρνα τις 2 κουταλιές την ημέρα. Το φαγητό της συνοδεύεται πάντα με σαλάτα (πράσινη ή αγγουροντομάτα) και μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Βραδινό: το βραδινό της είναι πιο ελαφρύ γεύμα με την μισή ποσότητα του μεσημεριανού είτε είναι ψάρι όπως σφυρίδα με ψητά λαχανικά ή τρία καλαμάκια κοτόπουλο με μια πίτα κοτόπουλο και σαλάτα.

Σνακ: το καθημερινό της σνακ είναι μια φέτα μαύρο ψωμί με γαλοπούλα, τυρί light και ανθότυρο ή κότατζ.

Σούπερ μυστικό διατροφής: η Νίνα πίνει καθημερινά πολλούς χυμούς ενώ αποφεύγει το βούτυρο και επιλέγει μόνο light τυριά για να αποφεύγει τα λιπαρά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη