Διάσημα μυστικά μεθεόρτιας αποτοξίνωσης

05.01.2012
Θα ήθελες να μάθεις ποια είναι τα μυστικά αποτοξίνωσης των σταρ και καταφέρνουν να δείχνουν πάντα κούκλες

Θα ήθελες να μάθεις ποια είναι τα μυστικά αποτοξίνωσης των σταρ και καταφέρνουν να δείχνουν πάντα κούκλες και κορμάρες αλλά δεν έχεις ιδέα; Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα μυστικά αποτοξίνωσης που οι σταρ έχουν σαν ευαγγέλιο για να δείχνουν πάντα κορμάρες και κούκλες!

Γενικά: οι γενικοί κανόνες αποτοξίνωσης υπαγορεύουν να ξεχάσεις το αλκοόλ και τις τροφές που περιέχουν πολύ αλάτι, λίπος ή ζάχαρη. Αν αυξήσεις την κατανάλωση των φρούτων, των λαχανικών και αν φροντίσεις να πίνεις αρκετό νεράκι κάθε μέρα τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Δούκισσα Νομικού: η κορμάρα Δούκισσα αμέσως μόλις τελειώσουν οι γιορτές κόβει «μαχαίρι» τα γλυκά και προσθέτει στη διατροφή της περισσότερες σαλάτες και φρούτα αλλά όπως λέει δεν κάνει υπερβολές και βάζει στο πρόγραμμα της την γυμναστική κάνο0ντας τζόκινγκ και ποδήλατο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: η Ντορέττα όταν ξεφεύγει τις γιορτές φροντίζει αμέσως μετά να επανέλθει στις παλιές της συνήθειες: δηλαδή κόβει το αλκοόλ και για μια εβδομάδα κόβει τελείως το βραδινό ή επιλέγει μόνο light γεύματα, όπως ένα γιαούρτι για να έρθει στα ίσια της και να μην πάρει ούτε γραμμάριο!

Κατερίνα Στικούδη: τα γλυκά αποφεύγει και η Κατερίνα Στικούδη που τρώει πολλά φρούτα, λαχανικά και πίνει τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό την ημέρα, μιας και είναι μεγάλη οπαδός της μεθεόρτιας αποτοξίνωσης!

Χριστίνα Αλούπη: η Χριστίνα κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι και αποχαιρετάει μια για πάντα τις τοξίνες αφού όπως λέει η ίδια: «καθαρίζει τον οργανισμό και βοηθάει την πέψη. Αυτό το επαναλαμβάνω και πριν το μεσημεριανό μου γεύμα», λέει το Χριστινάκι και δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμα της! Η Χριστίνα καθημερινά πίνει δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι και τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά ενώ κόβει τελείως τα γλυκά.

Μαρία Κορινθίου: η Μαρία δεν είναι λάτρης του αλκοόλ και έτσι δεν πίνει πράγμα που της γλιτώνει αρκετές θερμίδες, ενώ καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά για να επανέλθει εύκολα και αποτελεσματικά.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη