Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Τζέσικα Άλμπα

26.01.2012
Ακόμα και μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αυτή η σταρ επανήλθε γρήγορα στα κιλά της!

Ο λόγος για την Τζέσικα Άλμπα που απαλλάχθηκε εντελώς από τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης αλλά δίχως να κάνει ακρότητες.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η 30χρονη Τζέσικα φρόντισε να κάνει πιο υγιεινές επιλογές όσο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η μικρή κορούλα της Άλμπα είναι πλέον έξι μηνών ενώ η Τζέσικα έχει ήδη ακόμα ένα κοριτσάκι τριών χρονών. Σύμφωνα με το Cover Media, η νεαρή ηθοποιός όχι μόνο πρόσεξε την διατροφή της σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη αλλά ακολούθησε και την γιόγκα που ενδείκνυται σε κορίτσια που ετοιμάζονται να γεννήσουν (pre-natal yoga) ενώ λάτρευε να κάνει και ωραίους περιπάτους για να διατηρείται σε φόρμα.

Μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η Άλμπα ξεκίνησε να γυμνάζεται αλλά όχι σε τρελούς ρυθμούς.

"Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου δεν πήρα πολλά κιλά κι αυτό έκανε τη διαφορά στο πόσο γρήγορα ξαναβρήκα τη γραμμή μου'', τόνισε η Τζέσικα στο περιοδικό ''Us Weekly''.

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της Χέβεν τον Αύγουστο, η Άλμπα ξεκίνησε να κάνει 40λεπτη προπόνηση καρδιαγγειακών ασκήσεων με στατικό ποδήλατο και ελλειπτικό μηχάνημα.

Τώρα πια, αθλείται καθημερινά για 90 λεπτά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα με στόχο να ξαναγίνει το απόλυτο σύμβολο του σεξ!

Πάντως, η Τζέσικα ξέρει να καλομαθαίνει τον εαυτό της, και παρόλο που κάνει αυστηρή διατροφή, δεν παραλείπει να απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό μια φορά στο τόσο. Πάντως, η ίδια τονίζει πως αποφεύγει τη ζυγαριά και προτιμά να βλέπει αν έχει όντως επιστρέψει στα κανονικά της κιλά από το πως εφαρμόζουν τα ρούχα της!!!

Η δίαιτα της Τζέσικα:

Η ίδια η Άλμπα παραδέχεται πως ήταν πολύ δύσκολο να μείνει πιστή στη διατροφή της μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη. Κατανάλωνε μόνο 1200 θερμίδες καθημερινά και πίνει μπόλικο νερό. Δεν παρέλειπε να ενσωματώνει στη δίαιτά της τροφές όπως: βρόμη, βραστή γαλοπούλα και ασπράδια αυγού. Για τα σνακ της, προτιμούσε φρούτα, αμύγδαλα ή κάποιο άπαχο τυρί.

Τα κλειδιά του αδυνατίσματος της:

Το γυμναστήριο αποσπούσε την Άλμπα (ανοιχτές τηλεοράσεις, μουσική στη διαπασών, περιοδικά) γι' αυτό φρόντισε να γυμνάζεται μαζί με την προπονήτρια της ή με κάποια φίλη.

Ταυτόχρονα, η Τζέσικα, κατάλαβε πως το μεγαλύτερο αδυνατιστικό όπλο της είναι η μεγαλύτερη κόρη της, τριών ετών σήμερα. Η 30χρονη, τρέχει να πιάσει τη μικρή και έτσι χάνει κιλά!

Μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, η Άλμπα είχε να χάσει αρκετά κιλά (πάνω από 10). Το πέτυχε ακολουθώντας την δίαιτα ''21 Baby Bulge Be Gone'' και πραγματοποιώντας την μοναδική άσκηση για καύση του λίπους, την διάσημη "Burpee". Δες πως μπορείς να την κάνεις κι εσύ:

Κατερίνα Π.