Τζένιφερ Χάντσον: χάσε κι εσύ μέχρι 36 κιλά!

23.01.2012
Έχασε 36 ολόκληρα κιλά και γιορτάζει τον πραγματικό άθλο που πέτυχε με ένα βιβλίο.

Ο λόγος για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον που αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο στο οποίο συγκεντρώνει όλες τις εμπειρίες και όλα τα μυστικά της από την προσπάθεια να χάσει τα περιττά κιλά που την παίδεψαν.

Η 30χρονη και πρέσβειρα του συστήματος αδυνατίσματος ''Weight Watchers'' κατάφερε αυτό που μοιάζει αδύνατο για πολλούς και το γιορτάζει μέσα από το βιβλίο της ''I Got This: How I Changed My Ways and Lost What Weighed Me Down''.

Πρόσφατα, η Τζένιφερ γύρισε και ένα διαφημιστικό για την γνωστή φίρμα αδυνατίσματος στο οποίο τραγουδά και πάλι το 'I Believe in You and Me', το τραγούδι που την έκανε γνωστή στα 23 της χρόνια σε όλη την Αμερική μέσα από το μουσικό παιχνίδι American Idol!

Η 30χρονη σήμερα Τζένιφερ εμφανίζεται πλάι πλάι με τον παχουλό τότε εαυτό της και οι δύο όψεις της πραγματικά συγκλονίζουν.

Πώς συντηρεί το βάρος της τώρα η Χάντσον;

Η ίδια απαντά με ειλικρίνεια πως σε όλη τη διαδικασία αδυνατίσματος ποτέ δεν καταπίεσε τον εαυτό της ή ένιωσε πως λιμοκτονεί. Η Τζένιφερ τονίζει πως το κλειδί δεν είναι να αποφεύγεις εντελώς τις θερμιδογόνες τροφές όπως είναι η πίτσα ή η σοκολάτα αλλά να ξέρεις γιατί προτιμάς τις τροφές αυτές.

Ταυτόχρονα, επισημαίνει πως είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μαγειρέψεις έξυπνα και νόστιμα ακόμα και τις τροφές που είναι άνοστες θεωρητικά.

Το αντίστοιχο μπορείς να κάνεις και με τροφές που είναι πολύ νόστιμες αλλά σε γεμίζουν θερμίδες.

Μπορείς να φτιάξεις τηγανίτες αλλά να τις φτιάξεις μικρότερες χρησιμοποιώντας γάλα χαμηλών λιπαρών ή αλεύρι ολικής άλεσης και αντί για σοκολάτα να τις περιχύσεις με μέλι.

Τα ζυμαρικά σου μπορούν να είναι φυτικής σύστασης (διάλεξε νούντλς)ή ολικής άλεσης ενώ το τοστ σου δεν χρειάζεται να περιέχει ζαμπόν αλλά νοστιμότατη βραστή γαλοπούλα.

Το ίδιο και με τις πατάτες. Γιατί να τις τηγανίσεις; Απόλαυσέ τες ψητές σε αλουμινόχαρτο και πρόσθεσε λίγη μουστάρδα αντί για το γεμάτο ζάχαρη κέτσαπ.

Mάθε τα πάντα για το βιβλίο της Τζένιφερ Χάντσον στη βίντεο που ακολουθεί!