Αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικό άλευρο τα έχει όλα. Το αλεύρι από καφέ, η πιο πρόσφατη προσθήκη στις ποικιλίες χωρίς γλουτένη, είναι σίγουρα ένα συστατικό που ήρθε για να μείνει στη κουζίνα μας.
Στις μέρες μας φαίνεται ότι μπορούμε να φτιάξουμε αλεύρι σχεδόν από τα πάντα - από αμύγδαλα και βρώμη μέχρι φασόλια και αμάρανθο - και ήρθε η ώρα να προσθέσουμε ένα ακόμη στη λίστα. Όλα αυτά τα εξωτικά αλεύρια μπορούν να είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να ενσωματωθούν διαφορετικές γεύσεις και θρεπτικά συστατικά στα αγαπημένα μας αρτοσκευάσματα.
H συνέχεια στο itrofi.gr