Βιβλία από μαμάδες για μαμάδες!

03.04.2009
Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και κερδίστε μεγάλα δώρα από τη Nestle!

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και κερδίστε μεγάλα δώρα από τη Nestle!

Γράφοντας μια ιστορία, οι μαμάδες αυτόματα συμμετέχουν στο μεγάλο online διαγωνισμό Neslac για να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τη Nestle.
Οι μαμάδες επισκέπτονται το
www.nestlebaby.gr και καλούνται να μοιραστούν τα μυστικά και τις εμπειρίες τους για το γάλα του παιδιού τους, βοηθώντας έτσι να γραφτούν μοναδικά βιβλία από μαμάδες για μαμάδες!
Τα μέλη του Nestle Baby Club γράφουν τις συμβουλές τους, ξεφυλλίζουν τα βιβλία, διαβάζουν τις συμβουλές των άλλων μαμάδων και αποθηκεύουν τις σελίδες των online βιβλίων: 'To μεγάλο Ταξίδι - Από το μπιμπερό στο ποτήρι' , 'Η Γκρίνια και το γάλα - Το τέλος μιας φιλίας', 'Γάλα, ο μεγάλος μου σύμμαχος'.

15 μαμάδες θα είναι οι τυχερές που θα έρθουν στην κουζίνα της Nestle και μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου θα μαγειρέψουν, θα παίξουν με τα υλικά, θα δημιουργήσουν εύκολες, υγιεινές και γρήγορες συνταγές για το μωρό τους και θα μάθουν πώς να κάνουν το γάλα πραγματική απόλαυση! Φυσικά δεν θα λείπουν και οι συνταγές για τα... μεγάλα παιδιά της οικογένειας (τη μαμά και τον μπαμπά)!


Και η μεγάλη έκπληξη!
3 από τις 15 μεγάλες τυχερές που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα κερδίσουν το γάλα Neslac του μωρού τους δωρεάν για 1 ολόκληρο χρόνο!
Μαζί με τo Neslac της Nestle μαθαίνουμε να χτίζουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες για τα μωρά μας!'
ντας μια ιστορία, οι μαμάδες αυτόματα συμμετέχουν στο μεγάλο online διαγωνισμό Neslac για να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τη Nestle. Οι μαμάδες επισκέπτονται το www.nestlebaby.gr και καλούνται να μοιραστούν τα μυστικά και τις εμπειρίες τους για το γάλα του παιδιού τους, βοηθώντας έτσι να γραφτούν μοναδικά βιβλία από μαμάδες για μαμάδες!