Εάν δεν το ήξερες, θα την έλεγες Light;

19.05.2009
Λίγο πριν την εμφάνισή μας στην παραλία και η νέα Hellmann’s Light γίνεται ο γευστικός σύμμαχος για εμάς που αγαπάμε τη γεύση αλλά και τη γραμμή μας! Η μαγιονέζα Hellmann’s Light είναι τόσο κρεμώδης και γευστική που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ότι είναι light!

Ξένη Δημοσίευση

Λίγο πριν την εμφάνισή μας στην παραλία και η νέα Hellmann’s Light γίνεται ο γευστικός σύμμαχος για εμάς που αγαπάμε τη γεύση αλλά και τη γραμμή μας! Η μαγιονέζα Hellmann’s Light είναι τόσο κρεμώδης και γευστική που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ότι είναι light! Προσφέρει όλη την απίθανη γεύση της Hellmann’s με 60% λιγότερες θερμίδες και λιπαρά*.

Το μυστικό κρύβεται στο διπλοχτύπημα, που «ταράζει τα νερά της γεύσης» χαρίζοντας στη light μαγιονέζα τη βελούδινη υφή, τον όγκο και τη γεμάτη γεύση, της Real μαγιονέζας.

Και φυσικά τα απλά, αγνά υλικά που χρησιμοποιεί η Hellmann’s αποτελούν εγγύηση για maximum απόλαυση. Η Hellmann’s Light φτιάχνεται από αυγά ελευθέρας βοσκής και εκλεκτά φυτικά έλαια, τα οποία αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών.

Τώρα λοιπόν, έχουμε τον τρόπο να δροσίζουμε τη σαλάτα φρέσκων ή βραστών λαχανικών μας, να νοστιμίζουμε το σάντουιτς με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, και να δίνουμε γεύση στο ψητό ψάρι και το κοτόπουλο φιλέτο, χωρίς καθόλου ενοχές!

Δοκιμάστε τη και εσείς και δείτε... μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι light?

*σε σχέση με τη Hellmann’s Real