Θωμαή Απέργη: τα μυστικά της για τέλειο αδυνάτισμα

04.03.2013
Το τραγούδι της "One Last Kiss" δεν κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τη φετινή Γιουροβίζιον. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία, αφού η Θωμαή Απέργη μας έχει κατακτήσει με τη φωνή και τις πληθωρικές καμπύλες της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Forma όπου και αποκάλυψε τα fitness μυστικά της.

Όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο μουσικό στερέωμα, η Θωμαή κουβαλούσε 5 παραπανίσια κιλά, τα οποία και έχασε ακολουθώντας πειθαρχημένο πρόγραμμα διατροφής. Αυτό που κατάφερε ήταν να χάσει λίπος κι όχι υγρά ή μυϊκό ιστό.

Ποιό ήταν το κίνητρο της Απέργη; Μα το να δει τον εαυτό της πιο αδύνατο και υγιή με στόχο να νιώθει ανάλαφρη και να ντύνεται όπως θέλει.

Τα κιλά και η νεαρή Θωμαή: από μικρή ηλικία η τραγουδίστρια εξομολογείται πως βίωσε το ρατσισμό, αφού στο σχολείο, υπήρχαν παιδιά που την κορόιδευαν για το βάρος της. Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν άγχωσε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια από την Τήνο που προτίμησε να μην κάνει το χατίρι κανενός και να χάσει τα περιττά κιλά αργά και σταθερά.

Τα μυστικά της Απέργη:

Ζυγίζεται συχνά αλλά όχι καθημερινά.

Όταν παίρνει βάρος, γίνεται αυστηρή

Ασκείται πολύ: παλιά έκανε μπάσκετ, αργότερα πυγμαχία ενώ τώρα παρακολουθεί μαθήματα personal training.

Λατρεύει το χορό και ειδικά το τανγκό.

Η όμορφη εικόνα της τραγουδίστριας, είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής, σωστής ενυδάτωσης και ποιοτικού ύπνου.

Στο ερώτημα πυγμαχία ή μπάσκετ, η Θωμαή, ψηφίζει πυγμαχία δαγκωτό. Λατρεύει τη φιλοσοφία της και νιώθει πιο δυνατή μετά από κάθε μάθημα.

Κ.Π