Skirt Ride: Βόλτα μόνο για κορίτσια

16.09.2015
Αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00 βάλτε... τη φούστα σας και ετοιμαστείτε για μια βόλτα στην Αθήνα παρέα με τις φίλες σας.

Φοράμε τα καλά μας και βγαίνουμε για ποδήλατο στην πόλη!

Στιλ και ποδήλατο πάνε μαζί και η καλύτερη αφορμή για να τα συνδυάσετε αυτή την εβδομάδα είναι η βόλτα του Skirt Ride, το Σάββατο στις 18:00. H βόλτα θα ξεκινήσει από την Τεχνόπολη και θα “εξερευνήσει” τον Μητροπολιτικό ποδηλατόδρομο της Αθήνας, μέρος του οποίου έχει ήδη κατασκευαστεί και διέρχεται από τις περιοχές του Θησείου, Πετραλώνων, Καλιθέας, Μοσχάτου και Φαλήρου!

%PHOTO2LEFT%Το 3ο Athens Skirt Ride, μια βόλτα με το ποδήλατο αποκλειστικά για κορίτσια που ξέρουν ότι το ποδήλατο είναι ο πλέον στιλάτος τρόπος να μετακινείσαι στη πόλη, έχει φέτος χαρακτήρα «μουσικό» καθώς συντροφιά στη βόλτα θα κάνει o ραδιοφωνικός σταθμός pepper 96.6 ο οποίος θα φροντίσει όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για πολλές εκπλήξεις μετά το τέλος της βόλτας. Ετοιμάστε λοιπόν το ποδήλατό σας, προσκαλέστε τις φίλες σας και κατεβείτε στο κέντρο για την πιο στιλάτη ποδηλατική βόλτα!

Η βόλτα στον ποδηλατόδρομο ενδείκνυται για ποδηλάτισσες που τώρα ξεκινούν τις πρώτες τους πεταλιές καθώς δεν υπάρχουν ανηφόρες και κατηφόρες ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής η βόλτα κινείται μακριά από την κίνηση των αυτοκινήτων. Απαραίτητα αξεσουάρ για την βόλτα, η καλή διάθεση, φούστες και φορέματα και το χαμόγελό σας.

%PHOTO3LEFT%

Η βόλτα θα ξεκινήσει και θα τερματίσει στην Τεχνόπολη, γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ, ενώ ο pepper 96.6 μας επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015
Συγκέντρωση: 17:30
Εκκίνηση: 18:00
Σημείο συγκέντρωσης: Tεχνόπολη, Γκάζι.
Διάρκεια: Περίπου 1 ώρα.
Πρόσβαση στο σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος στην Τεχνόπολη από την οδό Ιάκχου και συγκέντρωση στο πλάτωμα που υπάρχει αμέσως μετά την είσοδο. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ απαγορεύεται η κίνηση με τα ποδήλατα μέσα στην Τεχνόπολη. Μετά τη βόλτα είναι δυνατή η φύλαξη των ποδηλάτων στο φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης.