Μέριλιν Μονρόε: Η απόδειξη ότι η ομορφιά κρύβεται μέσα σου!

15.03.2016
"Μια μικρή ατέλεια είναι ομορφιά, λίγη τρέλα ιδιοφυϊα και είναι καλύτερη από μια γελοία και βαρετή σοβαρότητα"... Δείξε κούκλα με τα μυστικά της ΑΠΟΛΥΤΗΣ Μέριλυν Μονρόε!

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Μπορεί να μην ήταν αυτό που ονομάζουμε "μινιόν" ή "κορμάρα", ούτε είχε πρόσωπο αψεγάδιαστο αλλά η Μέριλυν Μονρόε απέδειξε πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Η λαμπερή στάρλετ που λάτρευε τις κάμερες ήταν κάτι πολύ περισσότερο από "χαζοξανθιά". Αντίθετα ήταν μια περσόνα που ανακάλυψε τις αμακιγιάριστες φωτογραφίες πολύ πριν τη Γκουίνεθ Πάλτροου, είχε πάθος για το καλό φαγητό και αισθανόταν άνετα με το σώμα της αλλά και με τα ψεγάδια της! Ταυτόχρονα είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό χωρίς όμως να φοβάται να δείχνει παιχνιδιάρα, ίσως και... ολίγον ανόητη. Απλά δεν έδινε δεκάρα και οι φωτογραφιες της το αποδεικνύουν.

H Μονρόε ποτέ δε φοβήθηκε να... τσαλακώσει την εικόνα της και ιδού η απόδειξη. Δε μοιάζει τόσο με την λαμπερή ηθοποιό σωστά; Δε φοβήθηκε ποτέ να είναι καθημερινή γυναίκα κι αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας της.

Ποτέ δεν έκρυψε άλλωστε την αγάπη της για το φαγητό, ούτε προσπάθησε να καλύψει τις... πλούσιες καμπύλες της,

Αντίθετα, δεν έχανε στιγμή να βγάζει αυθόρμητες φωτογραφίες χωρίς να νοιάζεται για περιττά κιλά κι ατέλειες!

Το συμπέρασμα είναι ένα: Αφού τα κατάφερε η Μονρόε μπορείς κι εσύ!