Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει το Instagram στα προφίλ των χρηστών

23.11.2018
Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει το Instagram στα προφίλ των χρηστών
Το Instagram ετοιμάζει κάποιες αλλαγές και αυτή τη φορά θα επηρεάσει τη σελίδα του προφίλ σου. Αλλά μην ανησυχείς, θα τις συνηθίσεις όπως άλλωστε και τις προηγούμενες.

Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων θα δοκιμάζει νέες λειτουργίες καθ 'όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών που έχει κάνει ήδη στα εικονίδια και τα πλήκτρα και στην πλοήγηση μεταξύ των tabs.

Αυτό που δεν θα αλλάξει στο Instagram είναι ο τρόπος που εμφανίζονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Σίγουρα θα δούμε αλλαγές στα εικονίδια της βασικής σελίδας.

Διάβασε επίσης: LinkedIn - Όλα τα tips για να αναβαθμίσεις άμεσα το προφίλ σου!

Η εικόνα του προφίλ σoυ θα μετακινηθεί στη δεξιά γωνία και το username σου θα εμφανίζεται με μεγαλύτερη γραμματοσειρά, στην κορυφή της σελίδας. Φαίνεται ότι οι followers σου και αυτοί που ακολουθείς, θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα και ο αριθμός των αναρτήσεων που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν θα εμφανίζεται πια.

Τα κουμπιά «Follow» και «Message» θα υπάρχουν στις σελίδες των προφίλ, με ακόμη περισσότερες επιλογές για τις επιχειρηματικές σελίδες, όπως το «Start Order».

Πρόκειται για μία από τις πιο ήπιες ενημερώσεις που κάνει το Instagram τους τελευταίους μήνες, μετά την παραίτηση των δύο συνιδρυτών του Instagram, Kevin Systrom και Mike Krieger τον Σεπτέμβριο και την ανάληψη από τον πρώην επικεφαλής του Facebook, Adam Mosseri της θέσης του αντιπροέδρου.

Tην ίδια ώρα, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βάζει στο μάτι τα ψεύτικα like και τα σχόλια και αναπτύσσει νέα εργαλεία τα οποία μπορούν να εντοπίσουν λογαριασμούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες και εφαρμογές για να ενισχύσουν τεχνητά τη δημοφιλία τους.

Ν. Μ.