Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη του Ιουλίου-No 1

29.06.2011
Και έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο γίνεται; Μα φυσικά και γίνεται και ότι απλά γίνεται αλλά συμβαίνει τώρα

Και έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο γίνεται; Μα φυσικά και γίνεται και ότι απλά γίνεται αλλά συμβαίνει τώρα! Ο Καρκίνος έχει την τιμητική του και δεν έχει περάσει και λίγα το τελευταίο διάστημα αφού οι εκλείψεις στήνουν χορό πάνω από το κεφάλι του και δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία. Τώρα και για το καλό μήνα μια νέα έκλειψη και μια Νέα Σελήνη (όλα είναι του κουτιού) την πρώτη του μήνα είναι εδώ για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Από τις αρχές του μήνα λοιπόν μέχρι και τις 15 οι επιρροές είναι πολλές και καλύπτουν όλες τους τομείς: οικογένεια, εργασία και οι προσωπικές σχέσεις όλα είναι στο μικροσκόπιο! Για να είσαι προετοιμασμένη και να ξέρεις τι να περιμένεις δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και να ξέρεις τι να περιμένεις και άφησε τα μεγάλα βήματα για αργότερα!

Ζυγός: η έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου θα σε επηρεάσει στους εξής τομείς: καριέρα, το σπίτι, η κοινωνική σου ζωή, το ίματζ σου αλλά και η σχέση σου με τους ανώτερους σου θα σε απασχολήσει αυτό το διάστημα. Αυτή η έκλειψη φέρνει νέα ξεκινήματα και πολλές αλλαγές στους παραπάνω τομείς για εσένα. Για παράδειγμα μπορεί να αποφασίσεις τώρα να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι στους ε γονείς και ειδικά στη μητέρα σου αλλά και στο αφεντικό σου και γενικότερα σε άτομα κύρους στην εργασία σου. Μπορεί τώρα να κόψεις τον ομφάλιο λώρο και να αποφασίσεις να φύγεις από το πατρικό σου σπίτι έτσι ώστε να δώσεις νέα τροπή στη ζωή σου, όπως και να έχει όμως οι αλλαγές είναι προ των πυλών και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη.

Σκορπιός: η έκλειψη Ηλίου στην πρώτη Ιουλίου σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση και γενικά τη μόρφωση και γενικά το εξωτερικό αλλά και τα μακρινά ταξίδια. Η έκλειψη αυτή όπως είναι λογικό σηματοδοτεί μια νέα εποχή με ξεκινήματα και πολλά "κλεισίματα" και εσύ έχεις πολλά πάρε-δώσε με το εξωτερικό είτε πρόκειται για μια νέα σχέση ή απλά με κάποιον καθηγητή από το εξωτερικό αλλά γενικά αυτό το διάστημα συσφίγγεις τη σχέση σου με το εξωτερικό όσο ποτέ. Μπορεί τώρα να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα νέο πρόγραμμα στο εξωτερικό ή να ασχοληθείς σε βάθος με τη θρησκεία, τα ταξίδια , τις εκδόσεις και γενικά να ανοίξεις το μυαλό σου και να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου. Τώρα πια ψάχνεις για τη σοφία στα απλά πράγματα και αναζητάς το βαθύτερο νόημα σου. Πόσο πιο Σκορπιός μπορείς να γίνεις;

Τοξότης: αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, τώρα οι πιο προσωπικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους και τα οικονομικά σου όπως φόροι, χρέη και ότι έχει να κάνει με το χρήμα σε απασχολεί πολύ. Αυτοί λοιπόν είναι οι τομείς που επηρεάζει η νέα αυτή έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη. Τώρα βάζεις νέους στόχους σχετικά με τα ερωτικά σου – που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει αρκετά τελευταία και χαράζεις μια νέα ερωτική πορεία που αντικατοπτρίζει περισσότερο αυτά που ψάχνεις από μια σχέση ή ένα άντρα.

Αιγόκερως: τα ερωτικά και οι πιο στενές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Συνεργασίες, γάμος, διαζύγιο, ξεκάθαροι εχθροί όλα αυτά είναι θέματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Τώρα αποφασίζεις να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις την αγάπη σου είτε στον άντρα , είτε στα παιδιά σου και τώρα βρίσκεις τον τρόπο για να συμβιβαστείς και να δείξεις επιτέλους την αγάπη που νιώθεις για τους πιο στενούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος: υγεία, εργασία, καθήκοντα και η καθημερινή ρουτίνα και οι συνάδελφοι στου στο γραφείο τραβούν όλο το σου το ενδιαφέρον. Τα νέα ξεκινήματα λοιπόν και οι αλλαγές συμβαίνουν λοιπόν σε αυτούς ακριβώς τους τομείς. Τώρα δεν αποκλείεται να βρεις άλλους τρόπους για αν δείξε τη συμπαραστάτη και την κατανόηση σου προς τους συναδέλφους που έχασαν καλοκαιριάτικο τη δουλίτσα τους. Τώρα μπορεί να πάρεις την απόφαση να αφήσεις τη δουλειά σου ή να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά. Ίσως κιόλας αποχαιρετήσεις ένα συνάδελφο σου στη δουλειά που μπορεί να φύγει πριν από εσένα, όπως και να έχει το εργασιακό σκηνικό αλλάζει και εσύ απολαμβάνεις το νέο σου εαυτό!

Ιχθείς: οικογένεια, σπορ, ερωτικά αλλά και κάθε δημιουργική σου ενέργεια αυτό το διάστημα έχει την τιμητική του! Τα νέα ξεκινήματα σε αυτούς λοιπόν τους τομείς σε απορροφούν και εσύ πλέον γίνεσαι πιο "ανοιχτή" στο να δείξει κυρίως στον ερωτικό σου σύντροφο πώς αισθάνεσαι! Τώρα αφήνεις την καλλιτεχνική σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια και η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη