Πόσο καταλυτικά σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου;

07.12.2011
Στην εκπνοή του 2011 μια ακόμη Πανσέληνος στις 10 του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων,

Στην εκπνοή του 2011 μια ακόμη Πανσέληνος στις 10 του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, έρχεται να σου αλλάξει τα σχέδια και να σε επηρεάσει λιγάκι. Πολλές και διάφορες δυσκολίες στην επικοινωνία σου είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν ειδικά αν ανήκεις στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά με βάση το ζώδιο σου τι σε περιμένει με αυτή την Πανσέληνο!

Κριός: οι σπουδές και η σχέση σου με αδέρφια, ξαδέρφια, θείους, θείες αλλά και οι μετακινήσεις και τα ταξίδια που σκοπεύεις να κάνεις τώρα βρίσκονται στο μικροσκόπιο! Απλά φρόντισε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται στις επαφές σου και όλα θα πάνε υπέροχα.

Ταύρος: τα οικονομικά δείχνουν να έχουν τραβήξει την προσοχή σου αυτό το διάστημα και τώρα με αυτή την Πανσέληνο τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, αφού η κατάσταση των οικονομικών γίνεται πιο δύσκολη άρα δεν γίνεται τώρα να έχεις την ασφάλεια που αναζητάς, έστω στα οικονομικά και πρέπει να προσέξεις στις οικονομικές δοσοληψίες σου πολύ!

Δίδυμοι: με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο σου, πρέπει να είσαι πιο παρατηρητική από ότι συνήθως, πιο ψύχραιμη και να δείξεις μεγαλύτερη ανοχή και αντοχή! Εργασία, σχέσεις, υγεία είναι τώρα σε πρώτο πλάνο ενώ καλά θα κάνεις να προσέξεις μήπως η απροσεξία σου προκαλέσει ζημιές. Αν προσέξεις λίγο παραπάνω από ότι συνήθως τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Καρκίνος: η εργασία σου τώρα είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο και ειδικότερα θέματα όπως το αντικείμενο της δουλειά σου, το ωράριο, ο μισθός οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σου τώρα και με την Πανσέληνο σε απασχολούν περισσότερο από ποτέ.

Λέων: αναμπουμπούλες φέρνει μαζί της αυτή η Πανσέληνος για τα λιονταράκια σε εργασιακά ή αισθηματικά αλλά μην ανησυχείς αφού θα περάσει πολύ ξώφαλτσα και δεν θα σε αγγίξει πολύ.

Παρθένος: τώρα πρέπει να είσαι προσεκτική σε κάθε τομέα της ζωής σου και ιδιαίτερα στη σχέση σου με τους ανωτέρους σου αφού τώρα μεγεθύνονται οι διαφορές στις σχέσεις σου αλλά μην ανησυχείς Πανσέληνος είναι θα περάσει!

Ζυγός: τυχόν αλλαγές στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της Πανσελήνου ενώ καλά θα κάνεις να προσέξεις αυτό το διάστημα λιγάκι παραπάνω τι λες και σε ποιον το λες!

Σκορπιός: ταλαιπωρίες οικονομικής φύσης έρχονται να σου ταράξουν λίγο τα ήρεμα νερά σου ενώ τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ια να επιστρατεύσεις όλες τις άμυνες σου! Τώρα δεν αποκλείεται να ζητήσεις και την βοήθεια τρίτων για να την βγάλεις «καθαρή».

Τοξότης: τώρα βρίσκεσαι αντιμέτωπη με ανατροπές ενώ οι κοινωνικές και αισθηματικές σου σχέσεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!

Αιγόκερως: η καθημερινότητα σου επηρεάζεται όπως και η υγεία και η εργασία σου αυτό το διάστημα ενώ τώρα είναι η ώρα να δεις πιο σοβαρά θέματα που σε απασχολούσαν καιρό και δεν έκανε τίποτα γι’αυτά!

Υδροχόος: τώρα αναλαμβάνεις δράση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα παιδιά και τον σύντροφο σου αλλά και την δημιουργικότητα σου!

Ιχθείς: θέματα σπιτιού σε απασχολούν τώρα ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες σου για τα επαγγελματικά σου, γι’ αυτό πρόσεξε λίγο παραπάνω!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη