Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου;

19.12.2011
Μπορεί η Πανσέληνος και οι Εκλείψεις να σε τάραξαν τις προηγούμενες μέρες τώρα όμως για μια ακόμη φορά και πριν φύγει

Μπορεί η Πανσέληνος και οι Εκλείψεις να σε τάραξαν τις προηγούμενες μέρες τώρα όμως για μια ακόμη φορά και πριν φύγει οριστικά το 2011, μια Νέα Σελήνη να κάνει τα μαγικά της! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 24 του μήνα φέρνει νέες ανησυχίες και ανατροπές- αν και φέρνει μαζί και μια τόνωση και πολλές θετικές εξελίξεις- απλά πρόσεξε πολύ αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω. Για να μάθεις αναλυτικά τι σε περιμένει αυτές τις όσο να πεις δύσκολες γιορτινές μέρες διάβασε παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός: τώρα σου έρχεται εξ Ουρανού βοήθεια – ηθική και πρακτική- από κάποιο άτομο κύρους, έναν νόμο ή ένα να κανονισμό. Ακόμη οι μετοχές σου παίρνουν τα πάνω τους σε κοινωνικό και εργασιακό επίπεδο.

Ταύρος: τώρα και με την Νέα αυτή Σελήνη τονώνεσαι ψυχικά και η εργασία σου παίρνει την ώθηση που της χρειάζεται για να ανέβει ψηλά! Κάτι πολύ καλό θα προκύψει από ταξίδια, ξένους και εξωτερικό ενώ τα Χριστούγεννα θα περάσεις σούπερ!

Δίδυμοι: με την Νέα αυτή Σελήνη, το εμπορικό σου δαιμόνιο τονώνεται και γεμίζεις κέρδη, ενώ τώρα κάνεις κάποιες προσπάθειες να αποκαταστήσει σχέσεις που έχουν διαταραχτεί!

Καρκίνος: τώρα ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αλλά και τώρα σχέσεις που είχαν περάσει από χίλια μύρια κύματα ευνοούνται και φτιάχνουν!

Λέων: με την Νέα Σελήνη θα βελτιώσεις ή θα κινηθείς έστω προς αυτή την κατεύθυνση τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τώρα δημιουργούνται οι κατάλληλες προδιαγραφές για την επαγγελματική σου πρόοδο ενώ κάποιος συνάδελφος θα σε βοηθήσει!

Παρθένος: μετά από όλη αυτή την κούραση που έχεις υποστεί τελευταία αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα! Τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση και θα την έχεις αυτές τις γιορτές! Απόλαυσέ το!

Ζυγός: τώρα σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για ανασυγκρότηση και μικρές βελτιώσεις λίγο πριν την πρωτοχρονιά!

Σκορπιός: τώρα μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο δράσης και πλέον επικοινωνείς πολύ καλύτερα με τους γύρω σου και τους καταλαβαίνεις και σε καταλαβαίνουν!
Τοξότης: τώρα ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και περνάς υπέροχα τις γιορτινές ημέρες που έρχονται!

Αιγόκερως: τώρα αξιοποιείς την επαναστατική σου διάθεση και ξεπερνάς τις φοβίες αλλά και ότι σε κρατάει μακριά από τον νέο συναρπαστικό σου εαυτό! Άνοιξε τα φτερά σου και δεν θα χάσεις!

Υδροχόος: τώρα όσο ποτέ θέλεις και γίνουν κάποιες αλλαγές και επειδή η Νέα αυτή Σελήνη δεν σε διευκολύνει, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και ικανοποιείς τις επιθυμίες σου!

Ιχθείς: η Νέα αυτή Σελήνη δεν σε αφήνει τελείως χαλαρή να χαρείς τις γιορτές αν δεν τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου! Γι’ αυτό τελείωνε και απόλαυσε την πιο γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη