Οι αποφάσεις που θα κρατήσεις το 2012 βάσει ζωδίου

13.02.2012
Μια νέα δημιουργική χρονιά μόλις ξεκίνησε και εσύ νιώθεις ότι πλημμυρίζεις ενέργεια; Αν ναι προς ποια κατεύθυνση

Μια νέα δημιουργική χρονιά μόλις ξεκίνησε και εσύ νιώθεις ότι πλημμυρίζεις ενέργεια; Αν ναι προς ποια κατεύθυνση πρέπει να ρίξεις το βάρος; Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι αποφάσεις εκείνες που πρέπει να κρατήσεις ανάλογα με το ζώδιο σου μέσα στο 2012!

Κριός: με τον Ουρανό στο ζώδιο σου ανοίγεις νέους δρόμους με την νέα αυτή χρονιά. Τώρα έχεις την αυτοπεποίθηση ότι αυτό που κάνεις το κάνεις καλά , οπότε τίποτα δεν σε σταματάει από το να πραγματοποιήσεις μέχρι και τα πιο τρελά σου όνειρα.

Ταύρος: με τον Δία στο ζώδιό σου το πρώτο μισό του 2012, τώρα αποφασίζεις να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Αν αυτό που θέλεις είναι να ταξιδεύεις, ανώτατη μόρφωση ή ότι άλλο σκεφτείς τώρα μπορείς και να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου.

Δίδυμοι: τώρα βάζεις το πολύπλευρο μυαλουδάκι σου να δουλέψει νύχτα-μέρα. Όλες οι εποικοδομητικές μορφές εργασίας που περιλαμβάνουν γράψιμο, διαλογισμό, συζήτηση είναι με το μέρος σου για να σου δώσουν την ώθηση να κάνεις σπουδαία πράγματα το2012!

Καρκίνος: τώρα το 2012 είναι η ώρα που βγαίνεις από το καβούκι σου και θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο που θα σου αλλάξει τη διάθεση και το 2012 όλοι θα καταλάβουν την παρουσία σου!

Λέων: τώρα αφήνεις στην άκρη τις αμφιβολίες σου γύρω από πολλά και διάφορα θέματα και μπαίνεις στο ψητό, πιάνοντας πραγματικά τη ζωή από τα κέρατα! ΑΝ δεν είσαι σίγουρη για αυτά που έχει σαν πεις, τότε κράτησε το στοματάκι σου κλειστό και μίλησε μόνο όταν σιγουρευτείς!

Παρθένος: με τον Άρη να είναι ανάδρομος το ζώδιο σου πρέπει να πάρεις μια ανάσα και να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς της δουλειάς σου και να δώσεις λίγο το βάρος στην υγεία σου και να χαλαρώσεις!

Ζυγός: αυτό που πρέπει να κάνεις φέτος είναι να πάρεις μια σημαντική απόφαση για τουλάχιστον ένα από τους σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Δώσε βάση στην υγεία και την αυτοπεποίθηση σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Σκορπιός: αυτή τη χρονιά ή όλα θα τα κάνεις σούπερ ή κάπως χάλια και το τελευταίο είναι κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να αφήσεις να συμβεί. Έχεις δουλέψει πολύ και τώρα οφείλεις στον εαυτό συ να χαλαρώσεις λιγάκι και να πάρεις μια ανάσα.

Τοξότης: τώρα είναι η χρονιά που πρέπει να αναλάβεις μόνο όσα αντέχεις και τίποτα παραπάνω. Μια χαρά τα κατάφερες το 2011 και καλό θα ήταν τώρα πια να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις λιγάκι.

Αιγόκερως: τώρα να δίνεις όλα για την αγάπη και πολύ καλά κάνεις. Αυτό που θέλεις για να «γεμίσεις» είναι έναν άντρα να σου κρατάει το χεράκι και εκεί είναι που πρέπει να δώσεις το βάρος.

Υδροχόος: τώρα που ο Ποσειδώνας επιτέλους φεύγει από το κεφάλι σου έχεις την περισσότερη επιτυχία που είχες τα τελευταία χρόνια! Τώρα βρίσκεις την δύναμη σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Ιχθείς: τώρα αφήνεις τη νέα χρονιά να σε οδηγήσει η ψυχή σου! Με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο πλευρό σου, τώρα είναι μόνο η αρχή της ανακάλυψης του εσωτερικού σου κόσμου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη