Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2012 (Μέρος Α')

16.01.2012
Μια νέα συναρπαστική χρονιά ξεκίνησε και εσύ έχεις μια και μοναδική αγωνία: πώς θα πάνε τα ερωτικά σου;

Μια νέα συναρπαστική χρονιά ξεκίνησε και εσύ έχεις μια και μοναδική αγωνία: πώς θα πάνε τα ερωτικά σου; Θα βρεις τον έρωτα; Θα παντρευτείς; Και άλλα τέτοια βασανιστικά ερωτήματα! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις όλα όσα περιμένουν το ζώδιο σου στα ερωτικά του έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: αυτό που θέλεις σου έρχεται! Τώρα και με το νέο έτος τα ερωτικά σου έρχονται όπως τα θέλεις αφού φέτος και κάθε μήνα θα συμβαίνει και κάτι που σημαίνει ότι μαζί με εσένα αλλάζει και εξελίσσεται και η ερωτική σου ζωή. Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την σταθερή, σοβαρή σχέση που θέλεις και όταν λέμε σταθερή εννοούμε αυτήν που κρατάει παραπάνω από μια εβδομάδα! Ο Κρόνος σε βάζει στο τρυπάκι να σκεφτείς πώς θα ήταν να μένεις με ένα άνθρωπο μαζί στο ίδιο σπίτι και αν αυτό που ζητάς είναι η συντροφικότητα.

Ταύρος: τώρα και με την νέα χρονιά αρχίζεις λίγο να αλλάζεις στάση απέναντι στις αλλαγές. Αυτό σε επίπεδο σχέσεων αν είσαι μόνο μπορεί να σημαίνει ότι στην αρχή που γνωρίζεις κάποιον μέσα στη σχέση μπορεί να μην δείχνεις ότι σου αρέσει αρκετά, ενώ εσύ στην ουσία θέλεις να κάνεις αργά και σταθερά βήματα αλλά εκείνος μπορεί να το παίρνει σαν αδιαφορία. Οπότε αγκάλιασε την αλλαγή και όλα θα πάνε σούπερ το νέο έτος!

Δίδυμοι: μπορεί το 2011 να είχε το ενδιαφέρον του για τα αισθηματικά σου αλλά σου έβγαλε λιγάκι την πίστη. Φέτος η ερωτική σου ζωή μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Πώς; Μόνο αν δεν είσαι προκατειλημμένη απέναντι σε νέα πρόσωπα και σχέσεις που θα εμφανιστούν! Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και όλες οι καταστάσεις δεν είναι ίδιες, μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν και όλα θα είναι με το μέρος σου ειδικά από τον Οκτώβριο που ο Κρόνος φεύγει από τον πέμπτο οίκο σου και ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σου!

Καρκίνος: η χρονιά της αναγέννησης! Πλέον οι επιφανειακές σχέσεις δεν σε αφορούν και μπορεί και να σε φθείρουν αν τραβάνε πολύ. Τώρα η τύχη στα ερωτικά είναι με το μέρος σου και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να καταφέρεις αφού ο έρωτας και η απόλαυση είναι από τα πρώτα πράγματα που φέρνει μαζί του το νέο έτος για εσένα! Όλα φέτος μπορεί από τη μια να διαλύονται και από την άλλη να ξαναγεννιούνται, οπότε θα δεις τα ερωτικά σου να παίρνουν τον δρόμο τους!

Λέων: η ερωτική σου ζωή αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο μισό του χρόνου , όμως και από τις αρχές του χρόνου έχουν να γίνουν πολλά που αφορούν τις σχέσεις και τα ερωτικά σου, οπότε ετοιμάσου για κινητικότητα! Μην βασανίζεις σκεπτόμενη ένα θέμα ξανά και ξανά γιατί έτσι μπορεί να χάνεις τις ευκαιρίες για να ευτυχήσεις! Απλά κάντο και δεν θα χάσεις!

Παρθένος: έντονα αισθήματα και αληθινές σχέσεις είναι όλα αυτά που σε περιμένουν ερωτικά το νέο έτος! Ο Πλούτωνας που συμβολίζει το βαθύ συναίσθημα και την μεταμόρφωση βρίσκεται στα ερωτικά σου και θα βρίσκεται για αρκετά ακόμη χρόνια και βγάζει το αληθινό σου συναίσθημα στην επιφάνεια ενώ τώρα θα ζήσεις τον αληθινό έρωτα και την αγάπη! Ο Ποσειδώνας περνάει στους Ιχθείς στον οίκο της συντροφικότητας και θα απογειώσει τα ερωτικά σου!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη