Τι σου κρύβει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου;

23.01.2012
Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα στον Υδροχόο σου επιφυλάξει και άλλες αλλαγές και ειδικότερα εξυπηρετεί εκείνους που θέλουν να κάνουν σημαντικές αλλαγές και να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους ή να ασχοληθούν με συλλογικές δραστηριότητες.

Παρακάτω θα μάθεις τι σου κρύβει αυτή η Νέα Σελήνη και πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου.

Γενικά: η Νέα αυτή Σελήνη είναι ευνοϊκότερη για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου του Υδροχόου, των Διδύμων και του Τοξότη, ενώ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, του Λέοντα και του Σκορπιού.

Κριός: τώρα και με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης ανασυγκροτείς τι δυνάμεις σου και καταφέρνεις να λύσεις ένα πρόβλημα προσωπικό ή οικογενειακό που σε βασανίζει.

Ταύρος: τώρα επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σου και ενώ το πρώτο τέταρτο μέχρι δηλαδή και τις 31 θα υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση και θα φέρει εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι: τώρα ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και μπροστά σου βλέπεις να ανοίγονται διάφορα ορίζοντες ενώ το πρώτο τέταρτο της Νέας Σελήνης μέχρι και τις 31 η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της φυσικά προς όφελος σου!

Καρκίνος: η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των οικονομικών σου και δεν αποκλείεται τώρα να εμφανιστούν έκτακτες ανάγκες και οικονομικές οφειλές σου που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Λέων: τώρα έχεις μια ευκαιρία να κάνεις νέες σχέσεις και γνωριμίες ή να αναζωπυρώσεις το ενδιαφέρον σου για τη σχέση σου, αν φυσικά έχεις ενδιαφέρον! Να ξέρεις ότι χωρίς ανανέωση έρχεται το τέλος και πρέπει και εσύ να βάλεις το χεράκι σου για να πάνε καλά τα πράγματα!

Παρθένος: η Νέα αυτή Σελήνη στον Υδροχόο συμπίπτει με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σου και μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά σου ενώ η υγεία και η φυσική σου κατάσταση θέλουν τώρα την προσοχή σου.

Ζυγός: τώρα η δημιουργική σας διάθεση τονώνεται και σε φέρνει κοντά σε χρήσιμα και πολύ ευχάριστα άτομα. Ζητήματα που σε καίνε τώρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν αν και αυτό θα φανεί μετά τις 28 του μήνα.

Σκορπιός: θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ως χώρο, ακίνητα, περιουσιακά, συγγενικά πρόσωπα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν τώρα ενώ πρόσεξε στις 23, 24 και 25 του μήνα πρέπει να έχετε σε όλα ένα μέτρο!

Τοξότης: τώρα ενισχύεται η ενεργητικότητα σου και γίνεσαι πιο δραστήρια και ερευνητική ενώ οι σχέσεις σου με τους συγγενείς σου και τους δασκάλους σου ενισχύονται και σε βοηθούν στη ζωή σου!

Αιγόκερως: τώρα και με την Νέα Σελήνη έχεις ένα στήριγμα, μια αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να προέρχεται είτε από τα οικονομικά σου ή από την τρυφερότητα που σου δίνουν όσοι αγαπάς! Εκμεταλλεύσου το!

Υδροχόος: η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τη διάθεση σου για να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα στην δουλειά, τις σχέσεις σου αλλά και σε όλους τους τομείς.

Ιχθείς: η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου και γενικά με τα συμφέροντα σου έρχεται σε συνδυασμό με την στήριξη που παίρνεις από κάποια άτομα πράγμα που σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη