Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιανουαρίου;

10.01.2012
Μια ακόμη Πανσέληνος στον Καρκίνο τον πρώτο μήνα του χρόνου έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωούλα σου ήδη από χθες, 9 του μήνα!

Τώρα λοιπόν ενισχύεται η δράση ειδικά στα επαγγελματικά σου και δίνονται λύσεις στα οικογενειακά προβλήματα, αρκεί να κάνεις μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις! Τώρα έχεις περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες και καταφέρνεις να εξασφαλίσεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Διάβασε παρακάτω και μάθε πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου αυτή η Πανσέληνος για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου και βάζεις τα δυνατά σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Βάλε πρόγραμμα και θα τα προλάβεις όλα!

Ταύρος: ετοιμάσου για ανατροπές στην κοινωνική σου αλλά και αισθηματική σου ζωή προς το καλύτερο και καλά θα κάνεις να τα περιμένεις όλα αυτές τις μέρες αφού αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ ευνοϊκή για σένα!

Δίδυμοι: ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά και τα οικονομικά φέρνει μαζί της αυτή η Πανσέληνος και είναι πολύ ευνοϊκές αφού σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου είτε πρόκειται για τον έρωτα ή το χρήμα!

Καρκίνος: οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να φέρει κάποια ένταση αλλά θα φέρει και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου που είναι ότι καλύτερο για εσένα αυτό το διάστημα.

Λέων: τώρα και με την πανσέληνο αυτή ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά, αρκεί να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αφιερώσεις κάποιες ώρες στον εαυτό σου αντί να δουλεύεις ασταμάτητα.

Παρθένος: κοινωνικές υποχρεώσεις και πολλές ευκαιρίες να βρεθείς με φίλους είναι όλα όσα φέρνει μαζί της αυτή η πανσέληνος! Εκμεταλλεύσου την!

Ζυγός: τώρα πρέπει να είσαι πιο παρατηρητική και προσεκτική σε κάθε τομέα. Δώσε το βάρος στην υγεία και τις σχέσεις σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε ότι αφορά κάρτες, δάνεια, αποδείξεις και χαρτούρα.

Σκορπιός: αυτή η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει άμεσα και αρνητικά, αλλά σε βάζει στο τρυπάκι να είσαι πιο διαλλακτική στις σχέσεις σου και να προσέχεις τις μετακινήσεις αλλά και τις επαφές σου με ανθρώπους του εξωτερικού αλλά και ότι πάρε-δώσε έχεις με το Δημόσιο και όλα θα πάνε σούπερ!

Τοξότης: ίσως επιβαρυνθούν λίγο τα οικονομικά σας αλλά όμως αυτή η πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς! Ίσως απλά τώρα υπάρχει καθυστέρηση σε κάποια έσοδα που περιμένετε να γίνουν τα οποία ίσως απλά καθυστερήσετε να τα πάρετε!

Αιγόκερως: επειδή αυτή η Πανσέληνος γίνεται απέναντι από το ζώδιο σας , θα επιβαρύνει κάποιες σχέσεις σου και συνεργασίες. Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και δεν ασχοληθείς με ανταγωνισμούς τότε όλα θα πάνε υπέροχα!

Υδροχόος: η εργασία και η υγεία σου θέλουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα και γι’ αυτό πρέπει να είσαι όσο πιο προνοητική μπορείς για να είσαι πάνω από όλα καλά!

Ιχθείς: ίσως τα δημιουργικά σου σχέδια καθυστερήσουν λιγάκι αλλά τώρα θα καταλάβεις αν ένα φλερτ θα προχωρήσει ή όχι και αν θα έρθουν όλα όπως τα θέλεις!


Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη