Τι σε περιμένει στον έρωτα τον Φεβρουάριο (Μέρος Β')

16.02.2012
Τι θέλεις περισσότερο από όλα; Μην είναι ερωτικά σου; Μην είναι να ξέρεις πότε θα έρθει ο έρωτας που περιμένεις ή πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου;

Τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι το ερωτικό ωροσκόπιο για να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι! Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιο σου τι σε περιμένει τον Φεβρουάριο για να είσαι προετοιμασμένη!

Ζυγός: στις αρχές του μήνα είσαι πιο δεκτική απέναντι στους άλλους και πιο πρόθυμη να τους κανακέψεις και αυτό είναι κάτι που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Αν είσαι μόνη το πρώτο μισό του μήνα κάνεις νέες γνωριμίες και καλά θα κάνεις να απολαύσεις ότι σου συμβαίνει ενώ τώρα ο έρωτας γίνεται η βασική σου προτεραιότητα και το πάθος έχει την τιμητική του.

Σκορπιός: όλοι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου! Τώρα το φλερτ έχει την τιμητική του τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου! Τώρα γνωρίζεις, μυρίζεις και σαγηνεύεις! Τώρα κόμη και αν δεν υπάρχουν τα χρήματα να βγαίνεις έξω συνέχεια, περνάς πολύ σούπερ με το αγόρι σου και στο σπίτι!

Τοξότης: τώρα έχεις πολλά στο κεφάλι σου και ίσως να μην έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερωθείς στο αγόρι σου όσο θα ήθελες! Σχέσεις που μπορεί να σου έφεραν πονοκέφαλο τον προηγούμενο διάστημα τώρα μπαίνουν στον ίσιο δρόμο ενώ οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πέφτουν βροχή!

Αιγόκερως: η σταθερότητα στη σχέση είναι αυτό που ψάχνεις και το στήριγμα σου σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα καθαρά. Άνοιξε τα αυτάκια σου και άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και όλα θα πάνε σούπερ.

Υδροχόος: αυτός είναι ένα πολύς σημαντικός και ουσιαστικός μήνας για εσένα! Τώρα διαχειρίζεσαι χαλαρά και άνετα τις συναισθηματικές σου σχέσεις και τις οδηγείς εκεί ακριβώς που θέλεις! Τώρα έχεις το πάνω χέρι και αποφασίζεις ποιους θέλεις να κρατήσεις κοντά σου, με ποιον θέλεις να δεσμευτείς και ποιους θέλεις να αφήσεις στην απ’έξω!

Ιχθείς: τώρα οι νέες γνωριμίες είναι στο επίκεντρο και εσύ έχεις την απόφαση στα χέρια σου για το ποιες γνωριμίες θα καταλήξουν κάπου. Απόφυγε τις πολλές συγκρύσεις αυτό το διάστημα για την ψυχική σου υγεία πάνω από όλα αλλά και για να μη χάνεις το στόχο ο οποίος είναι να δρας με γνώμονα το δικό σου καλό!

Πηγή: Αstra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη