Τι σε περιμένει στον έρωτα τον Φεβρουάριο (Μέρος Α’)

05.02.2012
Τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος…δίχως έρωτα; Παραδέξου το, αυτό που κοιτάζεις πάντα όταν ανοίγεις ένα περιοδικό είναι οι αστρολογικές προβλέψεις και ακόμη πιο συγκεκριμένα τις προβλέψεις του έρωτα!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το τι περιμένει τα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα; Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για το τι να περιμένεις στα αισθηματικά σου!

Κριός: έχεις περάσει δύσκολα σε αυτόν τον τομέα και μια ενδοσκόπηση είναι η απόλυτη λογική συνέχεια και τώρα είσαι στη φάση που ψάχνεις την ουσία στα ερωτικά σου και τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις ποιες σχέσεις σου κάνουν και ποιες δεν σου κάνουν για να περάσουν τις εξετάσεις της επόμενης φάσης στη ζωή σας. Μετά τις 8 του μήνα τα ερωτικά σου παίρνουν άλλη τροπή και η ανανέωση στην ερωτική και κοινωνική σου ζωή έχει τον λόγο! Νέες γνωριμίες για τις αδέσμευτες καλύπτουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες και αναβιώσεις σχέσεων είναι μέσα στο παιχνίδι!

Ταύρος: η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου, σου δίνει την ώθηση για να πετύχεις καλύτερα πράγματα στα ερωτικά σου! Το κακό είναι ότι ακόμη και να παίρνουν καλύτερη τροπή τα πράγματα εσύ ικανοποιημένη δεν είσαι! Μπορεί να βρίσκεις τη δύναμη να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους που δεν σου κάνουν πια αλλά τις εξελίξεις που καλπάζουν δεν είσαι και πολύ έτοιμη να τις δεχτείς. Ο μήνας αυτός δεν θα είναι καθόλου κακός για τα συναισθηματικά σου και τις υπόλοιπες σχέσεις σου ενώ τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο θα μπορείς να διακρίνεις καλύτερα τα καλά και τα κακά των στενών σου σχέσεων!

Δίδυμοι: κάτι γίνεται με εσένα και κάποιο επαγγελματικό θέμα ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα κοντινό σου πρόσωπο και δεν μπορείς να χαρείς τα καλά πράγματα στη ζωούλα σου. Αν έχει δημιουργηθεί ψυχρότητα στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να αποκαταστήσεις την κατάσταση μέχρι τις 4 Μαρτίου ενώ αν πρόσφατα ξεκίνησες μια κοινή ζωή με τον σύντροφο σου κάνε τις υποχωρήσεις σου που είναι απαραίτητες.

Καρκίνος: ως τις 7 του μήνα η Αφροδίτη και μαζί της η συντροφικότητα, η κοινωνικότητα και τα αισθήματα βρίσκονται σε πολύ καλή θέση για εσένα Καρκινάκι. Τώρα λοιπόν βγαίνουν στην επιφάνεια ευαισθησίες και συναισθηματικές ανάγκες μαζί με έντονο ερωτισμό και οι γύρω σου καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτόν τον ερωτισμό που αποπνέεις! Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείς με αυτά που νιώθεις εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνη και ψάχνεις τώρα μπορεί να πέσεις επάνω στον έρωτα της ζωής σου ενώ αν είσαι μέσα σε μια σχέση που αιμορραγεί τώρα είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις!

Λέων: η ευστροφία σου είναι το δυνατό σου σημείο αυτό το μήνα και η προσαρμοστικότητα σου με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου από τις 14 και μετά που ο Ερμής θα σταματήσει να σε κοντράρει! Αν τώρα αποφασίσεις να κάνεις την αυτοκριτική σου τότε το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου σου δίνει όλες τις προοπτικές για καλύτερες σχέσεις και δεσμούς αγάπης. Νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, υποσχέσεις για κοινή ζωή με το άλλο σου μισό είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το διάστημα!

Παρθένος: Νιώθεις έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο είτε πρόκειται για ζήλια ή για πάθος όμως αυτά που αισθάνεσαι σε αποσυντονίζουν. Τώρα είναι η περίοδος για να δώσεις όλη σου την προσοχή στον σύντροφο σου και να δεις αν βρίσκεται σε συναισθηματικό κενό ή όχι και καλά θα κάνεις να του δώσεις την απαραίτητη προσοχή και όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Μάρτιο!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη