Τι σημαίνει για σένα η γιορτή του έρωτα βάσει ζωδίου;

14.02.2012
Η μεγάλη μέρα, η γιορτή του έρωτα επιτέλους έφτασε! Τι σημαίνει όμως για εσένα πραγματικά;

Ήδη από τις αρχές του Φεβρουαρίου ετοιμάζεσαι για την μεγάλη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μήπως κάθε χρόνο ξεχνάς την γιορτή αυτή του έρωτα και στο θυμίζει ο αγαπημένος σου με ένα μπουκέτο λουλούδια; Διάβασε παρακάτω τι σημαίνει πραγματικά για εσένα αυτή η μέρα βάσει ζωδίου!

Κριός: σίγουρα είσαι ρομαντική και κρύβεις μέσα σου ένα μικρό παιδί όμως μπορείς να το παραδεχτείς μόνο στους κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους!

Ταύρος: είσαι παιδί της Αφροδίτης αγαπητή μου Ταυρίνα. Οπότε όταν μιλάμε για λουλούδια, σοκολατάκια και ποιηματάκια, δεν λες όχι με τίποτα. Γενικά όμως προτιμάς ότι πιο απλό, λιτό και απέρριτο όταν ο αγαπημένος σου εκφράζει την αγάπη του!

Δίδυμοι: το πιο πιθανό είναι να αλλάζεις τη γνώμη και τις απόψεις σου ανά δευτερόλεπτο σχετικά με τη γιορτή των ερωτευμένων αλλά το πιο πιθανό είναι ο φτερωτός θεός να σε παρασύρει με τη γλύκα του και να τρελαθείς με τα σοκολατάκια και τα καψουροτράγουδα!

Καρκίνος: παραδέξου το Καρκινάκι είσαι η απόλυτη φαν της γιορτής του έρωτα! Εξάλλου σου είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις μές από τα ποιήματα όπου μπορείς να του ξεδιπλώσεις όλο τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο!

Λέων: αχ λιονταρίνα μου! Όσο πιο grande, φαντασμαγορική και τέλεια η γιορτή που θα σου ετοιμάσει ο αγαπημένος σου ή η έκπληξη όπως ένα δαχτυλίδι για τη μέρα αυτή τόσο πιο μεγάλη η χαρά σου! Για αυτή τη ημέρα τίποτα δεν είναι υπερβολικό για σένα που λατρεύεις να σου δείχνει ο αγαπημένος σου πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου!

Παρθένος: αυτή η γιορτή σε κάνει να νιώθεις αρκετά άβολα, αλλά στο τέλος η αλήθεια είναι ότι την ευχαριστιέσαι αρκεί ο αγαπημένος σου να επιστρατεύσει όλη του τη δημιουργικότητα για να ξεφύγετε από τα κλισέ!

Ζυγός: είσαι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού και λατρεύεις τα ωραία πράγματα, τα δώρα, τα γλυκά και τις εκρήξεις αγάπης από το ταίρι σου!

Σκορπιός: μπορεί να μην τρέξεις να πάρεις δώρο στον αγαπημένο σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ρομαντικός άνθρωπος. Θα προτιμούσες βέβαια να του δείξει πόσο λατρεύεις τον έρωτα και την γιορτή του στο κρεβάτι με τα καινούργια σου εσώρουχα αφού από τις ευχετήριες κάρτες προτιμάς να γιορτάσεις το βαθύ συναισθηματικό και σεξουαλικό σας δέσιμο!

Τοξότης: με το κεφάλι σου κάπου ανάμεσα στα σύννεφα κάθε μέρα για σένα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ακόμη συνηθισμένη μέρα με φιλάκια, αγκαλίτσες και ευχαρίστηση! Πάντα λατρεύεις την τρυφερότητα και τώρα έχεις πολλούς λόγους για να την βγάλεις όλη στην επιφάνεια!
Αιγόκερως: αν και λατρεύεις την παράδοση, η συγκεκριμένη γιορτή σου την δίνει που έχει γίνει καθαρά εμπόριο με τα ανθοπωλεία να τρίβουν τα χέρια τους…Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα την ξεγράψεις τελείως! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σκέψου κάτι πρωτότυπο μακριά από τα κλισέ για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!

Υδροχόος: αν υπάρχει κάποιος σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο τότε μιλάμε για εσένα! Εσύ είσαι σε θέση να βρεις τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό και να γεμίσεις το σπίτι τριαντάφυλλά και σοκολατάκια και να τον εντυπωσιάσεις!

Ιχθείς: εσύ ζεις για την ποίηση, τα τριαντάφυλλα και τα γλυκά και ειδικά για τον συνδυασμό όλων αμαζί στην πολύ σημαντική αυτή μέρα. Αν όμως είσαι ένα ψαράκι μόνο και περιμένεις το άλλο σου μισό τότε αλλάζει το πράγμα. Τότε η ποίηση θα ξανάρθει μαζί με τα γλυκά μόλις βρεις το άλλο σου μισό!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη